SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 19, 3460 Birkerød

616 rummelige kvm i Birkerød

368.360,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8318Type : Detailhandel/butik

616 rummelige kvm til fx. kontor eller detail

På Hovedgaden 19 i Birkerød udbyder vi nu et attraktivt erhvervsmål til leje - perfekt for kontorvirksomheden såvel som forskellige former for detail. Med hele 616 veldisponerede kvadratmeter siger det næsten sig selv, at I får masser af plads at boltre jer på.
Som adressen nok allerede har afsløret, ligger erhvervsmålet helt centralt og med god synlighed udefra. Ejendommen er opført i 1951, og det klassiske, gedigne byggeri præsenterer sig selv flot og præsentabelt. Erhvervsmålet fordeler sig over to etager, og den store parkeringsplads foran indgangen er guld værd for både kunder og ansatte.
Indgangspartiet fører ind i stueetagen, og her venter først og fremmest et stort, lyst og utrolig anvendeligt lokale, hvis mange anvendelsesmuligheder står jer frit for. Etagen byder ligeledes på endnu et stort lokale, et kontor og et køkken, mens kælderen er inddelt i to forskellige afdelinger. Den ene råder over erhvervsmålets mange toiletter, mens den anden afdeling tilbyder flere funktionelle rum. Lad os sige det kort og klart: det her erhvervsmål skal opleves med egne øjne, og vi byder naturligvis gerne indenfor på en fremvisning.
Som vi allerede har løftet sløret for, er beliggenheden god og central. I befinder jer i den rolige del af Hovedgaden, men få skridt fra indgangen breder butikslivet sig ud med alt fra hyggelige cafeer og restauranter til velkendte kædebutikker og specialforretninger. Der er kun 700 meter til Birkerød Station, og der er samtidig mindre end 10 minutters kørsel til både Helsingørmotorvejen og Hillerødmotorvejen.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
368.360,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
368.360,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.697,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
597,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
617 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere