SENEST SET
FAVORITTER

Lyngsø Alle 3, 2970 Hørsholm

Fantastisk smukt kontorhotel

227.550,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 945020884-4Type : Kontor

Fleksibel indretning - forskellige størrelser kontor

Den Kongelige Militære Klædefabrik fungerer i dag som kontorhotel for en række innovative virksomheder. Der er gode muligheder for en fleksibel indretning af kontorlejemål i forskellige størrelser fordelt på 4 etager. Kontorlejemålene findes i størrelser fra 40 - 374 m². Fra de fleste kontorer er der fantastisk udsigt. til de smukke omgivelser. Ejendommens oprindelige fabriksstil er bevaret bl.a. i form af de store, højloftede lokaler med søjler samt de store jernvinduer, som giver et flot lysindfald på kontorerne. Alle kontorlejemål fremstår i flot stand.

Lejer tilbydes fælles faciliteter som receptionsområde, kantine og adgang til møde- og konferencerum. På hver etage er der adgang til tekøkken og toiletter. Lejerne har mulighed for at nyde frokosten på terrassen i den idylliske atmosfære. Der er elevator ved trappeopgang.

Der er gode tilkørselsforhold fra Helsingørmotorvejen ligesom Kokkedal station er i gåafstand. Der kører busser til døren.

Historisk flot ejendom opført i 1791 for den Kongelige Militære Klædefabrik. Bygningerne har igennem 200 år huset tekstilproduktion til hæren og fremstår således som en hjørnesten i det danske industrisamfund.

I 1970erne fraflytter Forsvaret klædeproduktionen, hvorefter ejendommen med nye ejere fra 1985 gennemgår en gennemgående renovering. Dette belønnes i 1987 med Europa Nostra prisen.

De fredede, historiske bygninger ligger tilbagetrukket fra Usserød Kongevej. Omgivet af pragtfuld park, sø og Usserød å bliver den utrolig smukke ejendom helt unik.

Dette er et eksempel på et areal. Arealerne kan variere.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
172.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
227.550,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.963,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.517,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.050,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
367,-

Lokalet

Etage areal
150 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Tekøkken
Receptionsområde
Toiletter
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere