SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 12A, 2970 Hørsholm

Lokale til leje i Hørsholms gågade

348.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8814Type : Detailhandel/butik

Lyse erhvervslokaler til leje i Hørsholms gågade

Nu er der mulighed for at blive en del af Hørsholms forretningsliv med dette erhvervslejemål i gågaden, der henvender sig til en bred målgruppe. Lokalerne vil være ideelle til mange erhverv, heriblandt detailhandel og kaffebar, og fra ejendommens bagside er der udsigt til sø og natur. Lejemålet står desuden ledigt og kan overtages med det sammen.
Erhvervslejemålet er en del af en ejendom fra 1934, og ud mod gågaden er der etableret overdækning med indbyggede spots. Glasfacaden giver mulighed for at skabe udstillinger eller på anden måde fange de forbipasserendes opmærksomhed, og på den måde har stedet en god synlighed i gadebilledet.
Fra gågaden træder man ind i et lyst lokale med bar, hvorfra man kan tage trappen op til endnu et niveau, der har et dejligt lysindfald samt udsigt til Dronningedam. En bred trappe fører desuden fra gågadeniveau ned til underetagen, der indeholder flere disponible rum, et kølerum samt toiletfaciliteter. Her får man altså et rummeligt erhvervslejemål i tre etager med en god sammenhæng mellem de forskellige afdelinger, hvilket giver mange spændende indretningsmuligheder.
Med så central en beliggenhed i Hørsholm får man fordelen af en god infrastruktur med busforbindelser inden for hundrede meter, kort afstand til motorvejen og rigeligt med p-pladser i nærheden. Forretningslivet er her samlet om gågaden og Hørsholm Midtpunkt, så et stabilt flow af kunder er sikret, og man bliver en del af et levende og stemningsfuldt bymiljø, der også tiltrækker besøgende fra de omkringliggende mindre byer.

Økonomi

Årlig leje
348.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
348.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
29.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.294,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
269 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads
Toiletfaciliteter

Teknik

Kølerum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere