SENEST SET
FAVORITTER

Usserød Kongevej 87, 2970 Hørsholm

Stort detaillokale til leje

927.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8493Type : Detailhandel/butik

Stort detaillokale til leje på Kongevejen

På Usserød Kongevej 87 ligger et stort erhvervslejemål. Selve ejendommen er opført i 2011 i solide mursten og fremstår i rigtig flot stand med højt til loftet, så den pladskrævende lejer kan få plads til det store varelager, der helt naturligt er formet til detailbrug.

Det store butikslokale er hovedattraktionen. I dag er der indrettet dyrehandel med brede gange mellem reolerne, så der er fri passage for indkøbsvogne. Der er masser af plads til at udstille i både højde og bredde, ligesom det store hjørnevindue har potentiale for at vise butikkens udvalg frem for forbipasserende og dem, der kommer kørende ad Kongevejen.

Foruden det store butikslokale indeholder lejemålet også et separat kontorlokale, et køkken med spiseplads for personalet, handikapvenligt toilet med brus og et mindre teknikrum. Desuden er der rigtig gode parkeringsforhold for både kunder og personale lige på den anden side af de automatiske døre.

Selve beliggenheden er helt perfekt. Butikken ligger i terrænplan i en ejendom, der også huser flere lejligheder, og vinduespartierne kan ses på lang afstand, når potentielle kunder kører op og ned ad Kongevejen. Der er ikke mange meter ned til Kongevejs Centret, hvor folk i forvejen flokkes om at købe ind til dagen, mens nabolaget tæller flere skoler, daginstitutioner og masser af fritidsfaciliteter. Usserød og omegn er kendt for sine grønne områder, der ligger i hobetal til alle sider med vådområder og skovarealer, og foruden Kongevejens trafik er få minutters kørsel til Helsingørmotorvejen.

Kan du se, hvordan din forretning kan nå nye højder i disse lokaler? Så kontakt Nordicals i dag og hør nærmere - vi står klar ved telefonen!

Forslag til anvendelse

Dyrehandel

Økonomi

Årlig leje
762.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
927.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
77.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.825,-
Årlige driftsudgifter kr.
165.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
325,-

Lokalet

Etage areal
508 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Spiseplads
Parkeringsforhold
Køkken

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere