SENEST SET
FAVORITTER

Milnersvej 41D, 3400 Hillerød

Kontorlokaler i Hillerød

180.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345446Type : Kontor

Flotte kontorlokaler i centrum af Hillerød

På Milnersvej 41D er der 200 m² flotte kontorlokaler der rummer 5 lyse kontorlokaler, et lille depot, egen toiletkerne med 1 toilet og 1 badeværelse. Lejemålet er indrettet med tæpper og støjdæmpende loftpladder der skaber et behageligt indendørs arbejdsmiljø. De store vinduer mod øst og vest giver et naturligt lys i løbet af dagen. Lejemålet ligger separat på 1. sal mod syd og kan tilgås via fælles trappe, hvor der derefter er egen indgang med dør der kan låses af. Der er brugsret til fælles the-køkken og fælles kantine.

Bygningen har en pænt ydre fremtræden med blødstrøgne røde mursten, røde tegl, hvide aluminiumsrammer med termoruder og udvendig solafskærmning. Ejendommen fremstår i flot og yderst vedligeholdt stand. Der er fælles parkeringsplads i baggården til bygningens medarbejdere.

Milnersvej er en af de mest centrale beliggenheder i Hillerød med sin stationsnærhed, kort til handelscentrum via stisystemer, tæt på institutioner og tæt på dagligvarer indkøb. Via Milnersvej kører dagligt 8.739 biler/ busser/ lastbiler Der skal til eller fra stationen, centrum eller ud mod motorvejen. Fra Milnersvej er der kort vej til motortrafikvejen der snart udvides som tosporet motorvej fra Allerød hele vejen til Hillerød.

Med omkring 200 meter til nærmeste busstoppested er det nemt for medarbejdere at komme til adressen fra hele Hovedstadsområdet enten med S-tog til Hillerød station fra København, Allerød, Birkerød osv. Derudover kører 600S hele vejen til Roskilde station og forbinder region Sjælland med Hillerød.

Økonomi

Årlig leje
180.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
180.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
900,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Toilet
Kantine
Parkeringsplads
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere