SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 4, 3400 Hillerød

Udsigt til Frederiksborg Slot

338.488,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 94500021156Type : Kontor

Kontorlejemål med byens bedste beliggenhed

- Lejemålenes bruttoareal er fra 23m² og op til 319 m². Der er her mulighed for at kombinere lejemål på flere måder og skabe det optimale arbejdsmiljø.
- Du har nu en unik mulighed for at etablere dig i et super eksklusivt og attraktivt kontorfællesskab i det historiske Hotel København i centrum af Hillerød.
- 1. sal med elevator - handicapvenligt

Du har nu en unik mulighed for at etablere dig i et super eksklusivt og attraktivt kontorfællesskab i det historiske Hotel København i centrum af Hillerød.

Vi udlejer nu den sidste etape af Hillerøds bedst beliggende ejendom - Torvet 4, som netop nu er ved at blive istandsat. Du har derfor mulighed for at være med til at gøre kontoret til dit eget. 1. etape af kontorfællesskabet blev revet væk, så forventningerne er store til den sidste etape. Virksomheder har her mulighed for at vælge en beliggenhed, der fastholder personale.

Kontorfællesskabet summer af liv og ligger direkte ned til Frederiksborg Slotssø. Bedre adresse findes ikke i Hillerød og eksklusiviteten stopper ikke udendørs. Alle lejemål bliver smagfuldt indrettet til lejerne med materialevalg i høj kvalitet.

Lejemålenes bruttoareal er fra 23m² og op til 319 m². Der er her mulighed for at kombinere lejemål på flere måder og skabe det optimale arbejdsmiljø.

Der er niveaufri adgang og elevator til etagen og lejemålet er på alle måder handicapvenligt. Indretningen er fleksibel og der er etableret fibernet med kapacitet på 1 gbps. Lejemålet har en inspirerende kantine/meeting-point med lækker kaffemaskine, quooker mv. der deles med etagens øvrige lejere. Fælles på etagen er 3 toiletter og bad.

I ejendommens stueetage er der restauranter og diverse detailbutikker, hvor der er etableret rabataftale for ejendommens lejere.

Der er flere muligheder for parkering. Nærmeste parkeringshus ligger 2 min. Fra Torvet og Hillerød Station ligger 10 minutters gang fra ejendommen.

Hillerød kommune består af ca. 35.300 indbyggere og har haft stor befolkningstilvækst de senere år. Hillerød bliver kaldt Nordsjællands hovedstad og er rig på oplevelser inden for både musik, kunst, film og teater.

Hillerød er en gammel by, hvis historie kan spores helt tilbage til 1200. Frederiksborg Slot, som er bygget i 1560, er uden tvivl det historiske midtpunkt. Byen er i dag i rivende udvikling og Fujifilm har netop lagt deres største investering i Europa, i Hillerød. Samtidig blomstrer det nye super sygehus op sammen med det netop besluttede Favrholm kvarter. Favrholm kvarteret kommer bl.a. til at rumme et internationalt fodboldstadion.

Forslag til anvendelse

Kontorfællesskab

Økonomi

Årlig leje
280.488,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
338.488,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.207,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.459,-
Årlige driftsudgifter kr.
58.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-

Lokalet

Etage areal
232 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kantine
Parkering
Toiletter

Teknik

Elevator
Fibernet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere