SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 1H, 3400 Hillerød

Historisk ejendom centralt i Hillerød

196.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8851Type : Kontor

Historisk ejendom med fine lokaler centralt i Hillerød

På Torvet 1H ligger en historisk ejendom i Hillerød, hvor du bliver præsenteret for fine lokaler med nem adgang til og fra adressen. Den centrale beliggenhed understreger da også, hvorfor denne adresse er så eftertragtet, som den nu engang er.

Den flotte bygning skaber tydeligt blikfang med sin hvide facade, således at forbipasserende oftest vil stoppe op eller kigge ind. Der er ingen tvivl om, at der er mange anvendelsesmuligheder med denne ejendom, så det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du vil drive lige her.

Indenfor kan du se frem til en planløsning, hvor den aflange opgang tager dig med op til entréen. I forbindelse heraf ligger et toilet, og hertil kommer fire store kontorlokaler. Du kan med fordel indrette disse lokaler som enkelte kontorer eller slå en væg ned, således at der skabes et stort mødelokale eller et åbent kontorfællesskab på tværs af afdelinger. De resterende kvadratmeter udspiller sig på et disponibelt rum samt et køkken, hvor frokosten kan smøres eller kaffen brygges.

Nær ejendommen er der gode parkeringsmuligheder for såvel bil som cykel, og der er også gode offentlige transportmuligheder til og fra stedet, således det bliver mere bekvemt for kunderne og arbejdstagerne; der kører eksempelvis busser langs Hostrupvej, mens der er 550 meter til Hillerød Station.

Kigger vi nærmere på omgivelserne, ligger ejendommen centralt på Hillerød Torv, hvilket samtidig lokker rigtig mange mennesker til området på daglig basis - derfor vil der med garanti også være god aktivitet nær erhvervsmålet. Når klokken slår frokostpause, kan du og dine medarbejdere gå op på torvet efter en lækker frokost eller nyde den hjemmesmurte madpakke med udsigt over Slotssøen.

Forslag til anvendelse

Kontorfællesskab
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
196.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
196.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.400,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
140 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Frokost
Mødelokale
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere