Torvet 4C, 3400 Hillerød

Restaurantlokaler til afståelse

874.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8048AType : Hotel & Restaurant

Restaurantlokaler med Hillerøds bedste udsigt til afståelse

På Torvet i Hillerød har place2live nu fornøjelsen af at udbyde disse flotte lokaler til restauration med en storslået udsigt over Slotssøen og Frederiksborg Slot.

Her får man i alt 441m2 på to etager at indrette, og der er god mulighed for udeservering. Der kan altså bespises et stort antal af gæster i disse lokaler, og hvis man har lyst, kan de to etager udgøre hver sin restaurant eller café.

Den øverste etage kan potentielt udlejes som selskabslokaler. Indretningen er i forvejen oplagt til at have et loungeområde og et spiseområde, men dette kan sagtens justeres efter en ny ejers ønsker og visioner. Herfra kan man desuden have udeservering på terrassen, hvor gæsterne kan nyde udsigten og stemningen på torvet. I lokalet er en bar af en god størrelse og et lille ekstra anretterkøkken, hvorfra man kan klargøre små anretninger og servere kolde og varme drikke.

Underetagen består mestendels af et stort, åbent lokale med plads til mange gæster. Her findes endnu en bar samt et stort køkken med opvask og kontorlokaler bagved. Bag baren er der en garderobe og gæstetoiletter. Desuden endnu et opvaskerum med bagvedliggende opbevaringslokaler. Fra selve restauranten har gæsterne en skøn udsigt, og på terrassen er der også plads til spisende gæster i den varme tid.

Med en placering på torvet i Hillerød i den store, gule bygning kan man være sikker på at blive set af mange forbipasserende hver eneste dag, når de handlende krydser torvet fra gågaden for at kigge på slottet. Den Lille Færge har et stoppested lige ved torvet, hvorfra man næsten ikke kan undgå at lægge mærke til restauranten. Desuden passerer den populære vandrerute Slotsstien lige ude foran restauranten.

Mulighederne er mange i lokalerne her, hvor man får glimrende forudsætninger for at blive det nye, foretrukne spisested for de lokale beboere i den gamle købstad.

Forslag til anvendelse

Spisested
Bar
Café

Økonomi

Årlig leje
874.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
874.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
72.900,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.984,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
441 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Garderobe
Loungeområde
Udsigt
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere