SENEST SET
FAVORITTER

Søndre Jernbanevej 14, 3400 Hillerød

Istandsat klinik i hjertet af Hillerød

72.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8838Type : Detailhandel/butik

 

Som bindeled mellem Hammersholtvej og Østergade finder vi Søndre Jernbanevej lige ved Hillerød St., hvor vi i dag udbyder denne istandsatte klinik med en yderst attraktiv beliggenhed. Klinikken har en moderne stil og en super rummelighed, som er lige til at indrette.
Et stort, østvendt vinduesparti med dør lader forbipasserende se, hvad klinikken har at tilbyde. Omme bag døren venter det primære kliniklokale med pæne gulve, højt til loftet og hvide overflader, hvor man kan indrette negle-, øjenvippe-, tatoverings- eller anden form for skønhedssalon uden problemer. Et par trin leder op til personalerummet med køkken, og der er også et toilet. Alternativt kan man her indrette behandlingsrum, ligesom man også vil kunne inddrage en del af hovedlokalet ved blot at opsætte en gipsvæg og dermed skabe en alternativ rumdeling.
Klinikken ligger op ad flere erhvervsdrivende med både takeaway, barber, køreskole og café som nogle af de nærmeste naboer. Lige omme på den anden side af kirkegården stopper S-tog og lokalbanen på Hillerød St., og dem, der skal ind mod byen herfra, kommer naturligt forbi erhvervet. Langs Torvet er der masser af spisesteder, mens der er dagligvareindkøb på Østergade, og på Gallerierne ligger et P-hus til parkering for potentielle kunder. Hillerød er en by i udvikling, men udover at have et rigt og mangfoldigt byliv, er det også et område med smuk natur og historie, som særligt med Slotssøen og Frederiksborg Slot tiltrækker turister.

Forslag til anvendelse

Klinik
Café

Økonomi

Årlig leje
72.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
72.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
48 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere