SENEST SET
FAVORITTER

Helsingørsgade 19A, 3400 Hillerød

Butik til leje i Hillerød

176.490,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Ivan Pitarch
Telefon +45 2170 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 15492-15Type : Detailhandel/butik

Stort, lyst og mulighedsrigt lokale med udsigt til slot og sø - Fantastisk gode parkeringsmuligheder i terrænplan og p-kælder

Området:
Hillerød er en by med noget på hjerte, hvor slottet og de gamle bygninger tegner et historisk billede af en kulturrig købstad, mens moderne værdier også har fået plads - og således er byen et grønt og livligt samlingspunkt for alle familietyper. Helsingørgade strækker sig som byens hyggeligste handelsstrøg, hvor et væld af butikker rammer den helt brede målgruppe, og samtidig er der spændende planer for området, der bl.a. inkluderer nye boliger og en stor biograf. Adressen ligger samtidig enormt tæt på buslinjer og tog, så det er nemt for selv kunder, der kommer langvejs fra, at opleve den sprudlende forretningsliv.

Ejendommen:
Murstensejendommen med de store vinduesfacader har således en enestående synlighed for kunder, der slentrer hen ad gågaden, mens bygningens bagside flugtes af en stor parkeringsplads, og både her og i parkeringskælderen er det muligt at leje en privat plads til egen bil.

Lejemålet:
Træd ind på de flotte gulve, der strækker sig hele vejen fra fadadevinduerne mod de tre vinduer mod Hillerød Slot, der sætter en stor, fed streg under, at placeringen altså ér en af byens bedste. Lokalet fremstår pænt og velholdt med masser af vinkler, som bidrager med en dynamisk rumfordeling. Her kan snildt indrettes med alt, man kunne forestille sig at forbinde med detail, for her er plads til alt fra prøverum og kassedisk til mere kreative løsninger, der virkelig sætter lokalet på spidsen som noget særligt - og så er her naturligvis også et pænt WC.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
176.490,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
176.490,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.708,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.110,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
159 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Prøverum
Wc

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere