SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 45A, 3400 Hillerød

Rummeligtog lyst erhvervslejemål i Hillerød C

360.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8396Type : Detailhandel/butik

Rummeligt, regulært og lyst erhvervslejemål i Hillerød C

På Slotsgade 45 udbyder vi nu et attraktivt erhvervsmål beliggende helt centralt i Hillerød ? midt imellem to parkeringspladser og med udstillingsvinduer mod Slotsgade, der er byens travleste handelsgade.

Butikken udbydes til leje, og den fordeler sig samlet set over 315 kvadratmeter ? 245 kvadratmeter i stueplan og 70 kvadratmeter i kælderen. Og et af de allerstørste plusser er uden tvivl det faktum, at enhver kvadratmeter er udnyttet til perfektion, hvorfor du får optimale rammer om din virksomhed.

Erhvervsmålet har god synlighed fra gaden, og kombinationen af udstillingsvinduer fra gulv til loft og den gode skiltning skaber blikfang hos forbipasserende med det samme. Indgangspartiet byder først og fremmest indenfor i et stort og lysfyldt butikslokale, og det glider sammen med tre andre lokaler, der alle er regulære og anvendelige. Indretningsmulighederne er kort sagt fantastiske, og du kan få det lige præcis, som du ønsker. Butikken råder ligeledes over et stort bryggers med god bordplads, et kontor og et lagerrum, mens kælderen tilbyder to disponible rum, som evt. også kan bruges til opbevaring. Slutteligt venter en separat bygning, som råder over intet mindre end seks disponible rum med gode anvendelsesmuligheder.

Vi slutter af med beliggenheden, og som vi allerede har løftet sløret for, er den ret så attraktiv. Det her er uden tvivl en af byens bedst beliggende erhvervsmål, og du er sikret hundredvis af potentielle kunder hver dag. Der er to store parkeringspladser indenfor et par hundrede meters radius, hvilket er ideelt for kunder såvel som ansatte, og samtidig ligger butikken helt centralt med alle Hillerøds faciliteter omkring sig.

Økonomi

Årlig leje
360.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
360.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.143,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
315 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Lagerrum
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK