SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 57A, 3400 Hillerød

Café-lokaler til leje centralt i Hillerød

114.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8303Type : Detailhandel/butik

 

Hvis du går med en drøm i maven om at åbne din egen café, så er disse lokaler på Slotsgade 57A i Hillerød en oplagt muligheder. Erhvervslejemålet udmærker sig netop nu som en attraktiv isbutik i forlængelse af Hillerøds gågade ? men det er helt op til dig, hvordan de lyse rum skal bruges.

Butikken holder til i en charmerende ejendom fra 1850 og fremstår yderst velholdt. Lokalerne er især velegnede som café eller takeaway-spisested, men må dog ikke bruges til at drive pizzeria.

I vil straks bemærke butikkens gode lysindfald, når I træder over dørtærsklen. Dette skyldes både gode loftslamper og nogle store vinduespartier, der lader alt lyset strømme ind. Her er plads til at opstille et par borde med stole, så kunderne kan sidde og nyde frokosten lige ved vinduet med kig ud til de forbipasserende på gaden.

Barområdet byder på gode faciliteter med masser af skabsplads, og i butikkens bagerste lokale holder køkkenet til med opvaskemaskine og adgang til et mindre disponibelt rum. Endelig udmærker caféen sig med en kælderetage bestående af to disponible rum, der fungerer glimrende til lageropbevaring.

Beliggenheden i forlængelse af Hillerøds gågade bliver næsten ikke bedre og mere central. Her går der hundredvis af shoppinglystne mennesker forbi hver dag, og denne café står altså klar, når sulten melder sig. Butikkens nærmeste nabo er desuden Frederiksborg Slot og Slotssøen ? et livligt område, der både tiltrækker lokale og turister.

Skal det centrale Hillerød være din nye arbejdsbase? Så smut forbi denne hyggelige butik og bryg løs på forretningsplanerne.

Forslag til anvendelse

Isbutik
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
114.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
114.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.280,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
50 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK