SENEST SET
FAVORITTER

Oldenvej 15, 3490 Kvistgård

Kontorlejemål i Kvistgård.

300.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 94500021201Type : Kontor

Kontor beliggende i udbygget erhvervsområde tæt på Helsingørmotorvejen.

Søger jeres virksomhed også med lys og lygte efter kontorlokaler i Nordsjælland?
 
Her får I mulighed for at at leje i alt 500 m2  kontorer i Kvistgård til en fornuftig leje.
 
Indretning:
Stueplan: Indgang med stort ankomstområde og trappe til 1. sal. Gulv er belagt med rustikke, røde teglklinker. Til venstre for indgangen findes toilet og 3 kontorer. Til højre for indgang er der yderligere 1 kontor, stor frokoststue med store vinduespartier og udgang til lille haveareal samt grovkøkken.
1. sal: Stort åbent kontorområde, showroom eller lign., 4 kontorer af varierende størrelse, koldt depotrum, mindre disponibelt rum samt 2 toiletter. Pæne parketgulve.
 
Lejemålet er beliggende for enden af en lille stikvej til Oldenvej.  Ejendommens ejer benytter resterende del af ejendommen (produktion) til egen virksomhed. Indkørsel og parkering ved hovedindgangen er belagt med SF-sten.Hele ejendommen er indhegnet og med aflåselig port. 
 
Området:I kommuneplanen for Helsingør Kommune er Kvistgård beskrevet således: Kvistgård ligger vest for Espergærde Byområde, som er et trekantet byområde mellem Kongevejen og Helsingørsvej. Kvistgård grænser mod syd op til Fredensborg Kommune. Kvistgård er et af Helsingør Kommunes store erhvervsområder. Området er udbygget med en række velfungerende virksomheder, og der er fortsat ledige arealer i området, som blandt andet kan udbygges med butikker til større pladskrævende varegrupper.
 
Kvistgård er nok, historisk set, mest kendt som et tolddeklarerings- og logistikområde. Her ligger mange forskellige virksomhedstyper, store som små. En af de største og mest kendte er Bavarian. Herudover har Kvistgård også en god og tæt beliggenhed til Helsingørmotorvejen.
 
Kontakt erhvervsmægler, diplomvaluar MDE Annette Munkholm på mobil 2043 1148 eller pr. mail annette.munkholm@danbolig.dk for yderligere oplysninger eller for aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
300.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
300.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Parkering
Parketgulv
Port
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere