SENEST SET
FAVORITTER

H P Christensens Vej 1, 3000 Helsingør

Kontor i Helsingør Erhvervspark 03.1.030

349.260,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@byboldsen.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: U2009Type : Kontor

Stort kontor i Helsingør Erhvervspark

Mulighedernes Erhvervspark ligger i attraktive Helsingør, kun få minutter fra motorvejen, færgen til Sverige og offentlige transportmuligheder. Erhvervsparken råder over knap 20.000 m2, fordelt på lokaler som er skabt til kreativ udfoldelse, let produktionog lager.
Mulighederne skal opleves; vi glæder os til at vise dig rundt.

FLEKSIBLE LØSNINGER
Mange er startet i det små og efter nogle år er rammerne blevet for snævre. For andre har en mere rationel drift betydet, at mindre lokaler er en bedre løsning. I begge tilfælde kan Helsingør Erhvervspark som oftest finde en løsning på stedet, da vi er indstillet på at indrette lokalerne efter dine ændrede behov.

DEJLIG KANTINE OG FITNESSOMRÅDE
Der er mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte mad i lyse lokaler, midt i Erhvervsparken. Det er også muligt at dyrke fitness træning - uden beregning - når du er lejer i Helsingør Erhvervspark

TÆT PÅ DET HELE
Helsingør Erhvervspark ligger ?på kanten? af en af Danmarks store købstæder. Motorvejen giver mulighed for at nå frem til Nordeuropas største lufthavn inden for 50 minutter, og færgeforbindelsen til Sverige ligger under 10 minutter væk. Busserne holder ved døren, og parkeringspladserne giver dine medarbejdere og kunder al den plads, der skal til for at føle sig velkommen.

HER KOMMER IVÆRKSÆTTERNE GODT FRA START
De mange kreative og dynamiske virksomheder, som allerede har skabt en sund forretning i Erhvervsparken, skaber de ideelle rammer for de nye virksomheder, der blomstrer op. Helsingør Erhvervspark byder iværksættere velkommen.

FÆLLESOMRÅDER
Helsingør erhvervspark stiller mødelokaler til rådighed - uden beregning. Fra intime mødelokaler med plads til 4 personer til store konferencerum, med plads til 60 personer.

TRYGGE OMGIVELSER
Ingen ønsker at møde om morgenen for at opleve, at der har været gæster uden invitation om natten. Helsingør Erhvervspark er trygt indhegnet, og en effektiv vagttjeneste sikrer yderligere alle virksomhederne.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
288.045,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
349.260,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
29.105,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.049,-
Årlige driftsudgifter kr.
61.215,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
184,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
333 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere