SENEST SET
FAVORITTER

Vester Torv 22, 3060 Espergærde

PÆN BUTIK MED STORE RUDER TIL LEJE I ESPERGÆRDE CENTRET

304.120,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ER-TM008Type : Detailhandel/butik

BUTIKSLOKALE I ESPERGÆRDE CENTRET

Centralt i Espergærde kan I flytte arbejdet ind i lyse og indbydende lokaler i Espergærde Centret. Store vinduesfacader og overdække på de våde dage - på et sted med mange kunder i det store center. Her er mange plusser, og de bliver udfoldet i afsnittet nedenfor.

I har at gøre med et rummeligt butiksområde, hvor I selv kan dele op med stativer og gange med varer. Hele vejen rundt får I et enkelt, hvidt og lyst udtryk, der tillader jeres varer at stråle og få al opmærksomheden. I kan glæde jer over en enkelthed, der lader rengøringen være let overstået, og med store vinduespartier mod både syd, vest og nord er her god mulighed for vindueskiggeri for kunderne. Endvidere gemmer butikken på et pænt kontor med vask samt aldeles veltænkte disponible rum nedenunder, der giver rig mulighed for opbevaring. Her finder I desuden et toilet.

I har mulighed for at leje denne veltænkte plet i Espergærde Centret, hvor I bliver en del af et større, velbesøgt forbund med alt fra supermarkeder til et væld af specialbutikker samt spisesteder. Her er derfor mulighed for at køre alt fra mad- til tøjforretning - butikkens minimalistiske udgangspunkt giver plads og potentiale til det meste! At der er gratis parkering betoner blot beliggenhedens indbydende praktikaliteter yderligere.

Fremtidsmulighederne er gode, og det er placeringen i den grad også. Centret ligger nemlig som en helt central plet i Espergærde, hvor både biler, cykler og gående nemt kan komme til. Endvidere er her bare 500 meter til Espergærde Station, og zoomer vi lidt ud, ligger I både godt mellem Helsingør og østkystens mange byer og videre ned mod København, der derfor også giver jer et super godt vejnet inden for rækkevidde.

Alt i alt gode butiksarealer til jeres arbejde - indbydende for kunder såvel som jer selv og de mange timer, I kan lægge i disse mulighedsrige lokaler!

Forslag til anvendelse

Butik
Tøjforretning

Økonomi

Årlig leje
270.531,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
304.120,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.343,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.135,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.588,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
125,-

Lokalet

Etage areal
268 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8774 m²

Faciliteter

Gratis parkering
Toilet
Parkering
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere