SENEST SET
FAVORITTER

Gilleleje Hovedgade 24, 3250 Gilleleje

Butikslejemål i flot stand

222.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8862Type : Detailhandel/butik

Butikslejemål i flot stand på Gilleleje Hovedgade

På denne centrale adresse i fine Gilleleje udbydes nu et rummeligt og præsentabelt butikslokale med tilstødende lager, kontorområde og toiletfacilitet. Lejemålet fremstår nymalet og i særdeles pæn stand, ligesom man her vil opnå en god synlighed på Hovedgaden.

Med et stort lager på 110 m2 til butikken med indgang via port og dør, har dette erhvervslejemål mange gode anvendelsesmuligheder. Stedet er gennemgående flot vedligeholdt, og rummer de oplagte butikslokaler, i butikken ligger der et flot renoveret terrassegulv under nuværende gulv. Med kun to minutters gang til Gilleleje Centrum - og Havn, vil mange forbipasserende lægge vejen forbi, og i sommerhalvåret, kan man se frem til en særdeles livlig bykerne, og mange gæster på Gillelejes hyggelige gader og stræder. Her er altså en oplagt mulighed for at overtage et indbydende erhvervslejemål med en attraktiv beliggenhed, som rummer gode indretningsmuligheder og gør et godt førstehåndsindtryk fra Hovedgaden. Der findes samtidig gode parkeringsmuligheder for både kunder og personale, da der både er parkering i gården, samt bag forretningen langs jernbanen.

Her bliver man en del af et dejligt kvarter med et levende butiksliv og mange handlende. Det er nemt at finde området fra trafikale hovedårer, og besøgende fra både Tisvildeleje, Dronningmølle og Hornbæk vil ofte lægge vejen forbi Gillelejes bykerne. Med blot 50 meter til Gilleleje øst station, er det nemt at nå ejendommen, og mange vil helt naturligt passere forbi på deres vej.

Økonomi

Årlig leje
222.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
222.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.009,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
220 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
376 m²

Faciliteter

Parkering
Port
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere