SENEST SET
FAVORITTER

Vp-Arkaden 27, 3200 Helsinge

Mulighedsfyldt butik/café i Helsinge

105.120,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8735BType : Detailhandel/butik

Mulighedsfyldt butik/café med central beliggenhed i Helsinge

Er du på udkig efter en lys og indbydende butik, hvor velfungerende lokaler og attraktiv beliggenhed går hånd i hånd? Så har vi fundet den perfekte butik/café, der skriver adresse på Vp-Arkaden 27, som er en utrolig eftertragtet placering midt i Helsinge centrum tæt på diverse butikker og gågaden.

Dette erhvervslejemål tilbyder et samlet råderum over 90 kvadratmeter fordelt over to etager. Stueetagen byder indenfor til et åbent og lysfyldt butikslokale med gennemgående akustiklofter og trappe til førstesalen. De resterende kvadratmeter i stueplan byder på et gangareal, stort disponibelt rum samt toiletfaciliteter til personalet eller de besøgende - alt efter erhvervslejemålets formål. Butikken får lov til at udfolde sig yderligere, da førstesalen tilbyder ekstra butikslokale med bagvedliggende disponibelt rum.

Butikken er strategisk godt placeret med store vinduespartier mod gågaden, hvorfor synligheden for forbipasserende er i top. Desuden er det værd at fremhæve, at der er gratis p-pladser tæt ved butikken, hvilket gør det nemmere for mulige kunder at komme til og fra ejendommen. Når klokken slår frokosttid, vil arbejdstagerne nyde godt af, at Netto og Rema 1000 ligger i behørig afstand, således de kan handle ind til frokosten uden at begive sig ud på en længere færden.

Beliggenheden er der ikke en finger at sætte på, da butikken findes midt i Helsinge centrum i VP-arkaden med Matas, Imerco og diverse caféer. Dette pulserende butiksliv gør, at området er rigtig godt besøgt, hvilket dit erhverv også vil nyde godt af. Hvis kunderne eller medarbejderne ikke er i bil, ligger Helsinge Station blot 400 meter fra ejendommen, hvilket gør det mere bekvemmeligt at komme til og fra stedet.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Butikker

Økonomi

Årlig leje
102.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
105.120,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.760,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.168,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.120,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
35,-

Lokalet

Etage areal
90 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere