SENEST SET
FAVORITTER

Vp-Arkaden 22, 3200 Helsinge

Lyst og velholdt erhvervslejemål med hems

99.120,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8735AType : Detailhandel/butik

 

I VP-Arkaden i Helsinge er der nu en stor og flot butik eller café med hems til leje. Her bliver din forretning en del af et levende butikscenter med Matas, Imerco, café m.m., og med en beliggenhed midt i centrum har arkaden en lind strøm af besøgende gennem dagen.

Lejemålet består hovedsageligt af et stort og anvendeligt lokale, der nemt kan indrettes efter dine ønsker og behov, enten som en spændende butik eller en hyggelig café. En trappe fører op til hemsen, der giver stedet karakter og fungerer som et ekstra rum med loft til kip og skakternet gulv. I stueplan finder du endvidere toiletfaciliteter samt et køkken, hvorfra du kan åbne døren ud til baggården. De store vinduespartier sikrer en god synlighed i arkaden, ligesom du får mulighed for at skabe blikfang med en udstilling, der trækker kunderne indenfor. VP-Arkaden er en velholdt samling af hovedsagligt specialbutikker, hvor de besøgende finder gratis p-pladser tæt på bygningen, og dertil er nærmiljøet behageligt med en enkel beplantning.

I Helsinges centrum er alt samlet på et sted, så det er helt ukompliceret at gøre sine ærinder, selv hvis du kommer langvejs fra. Byen tiltrækker nemlig en stor del af oplandet, der her kan handle i specialbutikker og gå på restaurant. VP-Arkaden ligger tæt på både gågaden og flere supermarkeder, og på den måde vil det være ligetil at besøge butikken, når du allerede er i området. Helsinge er godt forbundet til resten af Nordsjælland med både bus og tog, og fra byens station finder du nemt gågaden og den sidegade, som fører til VP-Arkaden, hvor de besøgende kan shoppe i tørvejr.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
96.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
99.120,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.260,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.001,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.120,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
32,-

Lokalet

Etage areal
99 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads
Toiletfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere