SENEST SET
FAVORITTER

Walgerholm 9, 3500 Værløse

Godt lejemål til lager og produktion

270.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2840 XX XX Se nummer
E-mail xx@proad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20114Type : Lager & Produktion

Virkelig attraktivt lejemål til lager- og produktion i godt erhvervsområde

Erhvervsområdet Walgerholm ligger i den sydlige del af Værløse i byen Jonstrup i landlige omgivelser. Walgerholm er et af de mindre erhvervsområder i kommunen og har både små og mellemstore virksomheder inden for industri, produktion og kontor. Erhvervsområdet ligger roligt tilbagetrukket fra større veje og med blot én indkørselsvej til området.
Der er kort afstand til motorvejsnettet. Både Ballerupmotorvejen og Hillerødmotorvejen ligger ca. 5 km fra området. Der er busforbindelse til og fra erhvervsområdet. Ejendommen er velbeliggende på 2.168 m² stor og velbeplantet grund. Ejendommen fremstår pæn og meget velholdt, opført i 1976 med i alt 722 m² etagemeter. Omkring ejendommen er der belagt med perlesten, og der er rigtig gode parkeringsforhold, og ejendommen ligger idyllisk med udsigt til mindre sø.
Ejendommens indeholder 2 lejemål. Det ene er EGA Teknik ApS. EGA-Teknik er familieejet ingeniør- og handelsvirksomhed med ekspertise i håndtering og løfteteknik.EGA Teknik tilbyder rådgivning, design og levering af løsninger til afhjælpning af tunge og lette løft. EGA har været lejer i ejendommen siden 1. april 2020, og den årlige leje udgør p.t. kr. 228.000.
Det andet lejemål står til købers disposition pr. 1. januar 2022 med i alt 350 kvm, fordelt på stor lager- produktionshal (ca 260 kvm), pæne mødelokale, storrumskontor, pæne toiletfaciliteter mv på i alt ca. 90 kvm.
Kontordelen i begge lejemål er praktisk indrettet med lette vægge, hvilket giver fleksible indretningsmuligheder. Kontordelen indeholder både pæne kontorer, mødelokaler/showrooms, køkken/kantine og meget fine toilet- og bade faciliteter. Der er blandt andet anvendt glas ind til køkken og mødelokale, hvilket både giver et godt lysindfald og meget behageligt og imødekommende indtryk, når man bevæger sig rundt på kontoret.
Produktion/lager: Fra kontordelen er der adgang til opvarmet produktions- og lagerlokale med god loftshøjde på ca. 6 meter. Der er også adgang til lagerbygningen via aluhejseport for enden af ejendommen. Lageret er et regulært rektangulært rum uden søjler med en loftshøjde under drager på 3,8 meter.
Ejendommen må jf. lokalplan benyttes til lettere industri, lager- og værkstedsformål, herunder service- og forretningsformål, der har tilknytning til de pågældende erhverv.

Ejendommen er renoveret for ca. kr. 1.200.000, herunder ny varme installation, EL-installationer, indvendige glasvægge, lofter, gulve, 2 køkkener mv. Der er etableret 2 porte, således at begge lejere har indgang til lagerbygningen. Varme, vand og el er opdelt med målere, og betales særskilt udover lejen.
.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Årlig leje
270.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
270.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
360 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kantine
Mødelokale
Parkeringsforhold
Storrumskontor
Port
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere