SENEST SET
FAVORITTER

Frejasvej 7, 3600 Frederikssund

Showroom og lager udlejes

322.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8724Type : Detailhandel/butik

Showroom og lager udlejes i godt industrikvarter i Frederikssund

Med en ganske central beliggenhed i Frederikssund kan du nu rykke virksomheden og mange, gode timer ind i dette flotte showroom: Her er gode takter med massive vinduespartier ud mod gaden: Arealer, der i den grad kalder på mange forskellige anvendelsesmuligheder.

De største rum tilbyder et super godt lysindfald fra store vinduespartier, der bakkes op af ovenlys hele vejen hen. Som du ser på billederne, er det oplagt at udstille biler, men de luftige arealer kan nemt fyldes ud med gange, hvad enten det er tøjstativer eller noget helt andet, du har brug for, at arealerne skal kunne. Haller er der to af, og videre får du også fire kontorer, hvoraf tre af dem ligger i forlængelse af hverandre, videre et køkken i en god størrelse og sidst et toilet. Ligesom hallerne tilbyder kontorerne og især køkkenet et fantastisk lys: Pauserne kommer til at foregå ved siden af store glaspartier til den ene siden og et fint, hvidt og funktionelt køkken til den anden. Et udgangspunkt for en behagelig arbejdsdag i lyse og dejlige lokaler.

Der er nu også en mulighed for at gå i dialog omkring at leje det tilhørende 500 m2 store værksted, og etablere en fuldt funktionsdygtig forhandlervirksomhed i løbet af kort tid.
Du får et tilhørende lager med store dobbeltdøre, så du kan få de store leverancer ind på lageret, og du kan glæde dig over god plads at arbejde på i det velkørende industrikvarter. Her er gode parkeringsmuligheder - alt sammen på en god placering, hvor tilkørslen til adressen er ganske praktisk.

Du placerer dig godt her mellem Frejasvej og Heimdalsvej. Bussen stopper lige ved matriklen, og lige ved siden af handelsgymnasiet, 700 meter herfra, ligger en Netto. Et par hundrede meter videre, og du finder hovedvejen, der kører hele vejen gennem Frederikssund. Således er det ganske overskueligt at komme rundt fra den foretagsomme stationsby, der både med broer og et godt motorvejsnet forbinder dig med resten af Danmark.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig leje
322.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
322.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
700,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
460 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasparti
Toilet
Hall
Parkeringsmulighed
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere