SENEST SET
FAVORITTER

Nygade 1, 3600 Frederikssund

Flot butikslokale i Sillebroen

326.281,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8605Type : Detailhandel/butik

Flot butikslokale i det centrale shoppingcenter Sillebroen

Er I på udkig efter de perfekte rammer til jeres nye butikseventyr, så findes svaret i hjertet af Frederikssund, nærmere bestemt i det populære storcenter, Sillebroen Shopping, hvor I lige nu kan overtage nogle flotte, lyse butikslokaler, der rummer et væld af muligheder og lynhurtigt kan tages i brug.

I finder næppe en mere central beliggenhed end den, der nu udbydes i det arkitekttegnede center, som slog dørene op i 2010. Sillebroen er et velfungerende center, der udgør et naturligt samlingspunkt i byen, hvor det tiltrækker folk med butikker, indkøbsmuligheder og caféliv, og så ligger det i direkte forlængelse af den hyggelige gågade.

Strømmen af mennesker bliver helt naturligt ledt i retning af Sillebroen, for storcentret er strategisk placeret som nabo til Frederikssund St., hvorfra S-toget og busserne kører i pendulfart - eksempelvis når toget hver dag tager pendlerne i retning af København. Når de vender hjem, skal der handles på vejen, og det kan klares i rammerne af det velbesøgte midtpunkt.

Med en god beliggenhed i centrets stueplan ligger jeres nye butikslokaler, lige for foden af en rulletrappe, så folk bliver automatisk ledt forbi. Det primære lokale åbner helt op ud mod centrets midte, så I får en stor synlighed og kan nemt fange folks opmærksomhed med en spændende udstilling.

Lejemålet folder sig ud med selve butikslokalet, et toilet og to disponible rum, der giver mulighed for lager, kontor osv. I får altså alt, hvad I skal bruge, og takket være lokalernes pæne stand kan I straks udfolde jeres kreative idéer. Her har tidligere været bager, og butikslokalet er i dag indrettet med en lang disk, som sagtens kan bevares, men det er helt op til jer.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Afståelse / pris kr.
200.000,-
Årlig leje
195.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
326.281,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.190,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.510,-
Årlige driftsudgifter kr.
131.281,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
1.010,-

Lokalet

Etage areal
130 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere