SENEST SET
FAVORITTER

Tinghusvej 13, 3480 Fredensborg

Spændende lokaler i Fredensborg

160.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8676Type : Kontor

Spændende lokaler i Ting- og Arresthuset i Fredensborg

Nu er der mulighed for at leje lokaler med en helt særlig historie og atmosfære bag sig, nemlig den usædvanlig velbevarede arrestafdeling i Ting- og Arresthuset i Fredensborg, som fremstår med original indretning fra husets opførelse.

Ting- og Arresthuset er et meget velbevaret eksempel på et 1800-tals byggeri for retsvæsenet med såvel den dømmende som den udøvende magt repræsenteret ved domstol, politistation og arrest under samme tag.

Oprindeligt rummede arresten efter det oplyste plads til 19 fanger. Indretning af et kontor til politimesteren i Helsingør, bad/toilet og inddragelse af en tremandscelle til førstesalens lejlighed reducerede dette til 13 fanger. De tilbageværende celler med simpelt murfast inventar som sammenklappelige brikse, indmurede borde- og stoleplads m.m. står til gengæld utrolig intakt siden husets opførelse og er dermed et stykke unik kulturhistorie.

I henhold til den for området gældende lokalplan kan Arresthuset anvendes til museum/kulturelle formål. Lejemålet har senest været anvendt til galleri og vil egne sig glimrende til samme formål. Fredensborg Kommune har talt positivt for at lokalerne evt. kan godkendes til andre formål end de i lokalplanen foreskrevne. Lokalerne vil være meget spændende at indrette til fx. velværeklinik, hvor der er rigtige gode muligheder for et samarbejde mellem flere udbydere af wellness. Kontorfællesskab/kontorhotel kunne ligeledes være en mulighed. Mulighederne er mange og resultatet vil i ethvert tilfælde blive anderledes end hvad langt de fleste erhvervslejemål ellers giver mulighed for.

Bag arrestbygningen findes en lukket have som er fælles for ejendommens beboere og lejer af Arrestbygningen.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorfællesskab

Økonomi

Årlig leje
160.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
160.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.375,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
321 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere