SENEST SET
FAVORITTER

Gydevang 39, 3450 Allerød

Attraktive kontorlokale på op til 243 m2

144.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8856Type : Kontor

 

I hjertet af Nordsjælland, nærmere bestemt grønne Allerød, ligger Scandinavian Trade Building. Vi er en dynamisk flerbrugerejendom med mere end 50 lejemål. Ejendommen byder på både kontorer og lager beliggende i erhvervskvarteret i Allerød - kun 25 minutters kørsel fra Københavns centrum / 10 minutters kørsel fra Hillerød og med gode offentlige transportmuligheder lige til døren.
Ejendommen tilbyder bl.a. bemandet receptionsservice, møde- og konferencefaciliteter, auditorium, smuk og indbydende restaurant, lækker kantineordning, fælles loungeområder samt en bred vifte af serviceydelser. I har mulighed for at overlade de praktiske opgaver som rengøring, mødeforplejning, modtagelse af pakker m.v. til os og bruge tiden på de vigtigere opgaver i jeres virksomhed. Der er adgang til kontorerne døgnet rundt og 360 gratis parkeringspladser.

Flyt nemt og bekvemt ind i et fuldt funktionsdygtigt kontorlokale
Vi har mindre kontorlokaler på netto 15 m2 - 24m2 - 30 m2 - 45 m2 - 60 m2 og op til 90 m2 - 120m2 - 135 m2, så der er gode muligheder for at finde den kontorindretning, som passer lige netop til jer. Vi sørger for alt det praktiske - alt lige fra IT, rengøring.

Iøjnefaldende og hyggelige omgivelser
Kontorlokalerne tilgås via vores arkitektoniske hall, der har marmorbelagte gulve, messing, søjler og rislende springvand samt store ficustræer, der strækker sig smukt op mod glastaget, hvor solens lysindfald har frit spil. Rundt om i huset finder I hyggelige loungeområder med højt til loftet og plads til de store tanker.

Høj service
Helt lavpraktisk sørger vi for opsætning af internetforbindelse med egen IP-adresse, og vores teknikere kan hjælpe med både IT-support og opgaver af håndværksmæssig karakter. Vores hyggelige kantine danner dagligt rammerne om en velassorteret frokostordning, og vores bemandede reception klarer hverdagens små og store opgaver.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
144.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
144.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.333,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
108 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Auditorium
Hall
Kantine
Kantineordning
Parkeringsplads
Reception
Receptionsservice
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere