SENEST SET
FAVORITTER

Gydevang 39, 3450 Allerød

Kontorlejemål i dynamisk ejendom

590.150,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8715AType : Kontor

Unik mulighed for at sætte sit eget præg på kontorlejemål i dynamisk flerbrugerejendom

I hjertet af Nordsjælland, nærmere bestemt grønne Allerød, ligger Scandinavian Trade Building. Vi er en dynamisk flerbrugerejendom med mere end 50 lejemål i størrelsen 15 til 650 m2. Ejendommen byder på både kontorer og lager beliggende i erhvervskvarteret i Allerød - kun 25 minutters kørsel fra Københavns centrum / 10 minutters kørsel fra Hillerød og med gode offentlige transportmuligheder lige til døren.~
Ejendommen tilbyder bl.a. bemandet receptionsservice, møde- og konferencefaciliteter, verdensklasse auditorium, hyggelig og indbydende restaurant, lækker kantineordning, fælles loungeområder samt en bred vifte af serviceydelser. I har mulighed for at overlade de praktiske opgaver som rengøring, mødeforplejning, modtagelse af pakker m.v. til os og bruge tiden på de vigtigere opgaver i jeres virksomhed. Der er adgang til kontorerne døgnet rundt og 360 gratis parkeringspladser.
Unik mulighed for at sætte sit eget prægAktuelt har vi et lejemål ledigt på 550 m2 med mulighed for udvidelse til 620 m2, som er ved at blive totalt nyistandsat. Det står lige nu som råhus, hvilket betyder, at ny lejer kan være med til at planlægge opsætning af skillevægge, rumstørrelser, materialevalg mm. Lejemålets funktionelle rumdeling lægger op til en indbydende reception med tilhørende kopirum/depot ved indgangen. De resterende kvadratmeter strækker sig over et lækkert, langt kontorrum med store vinduer på begge sider. Slutteligt er der gode toiletfaciliter samt tekøkken inkluderet i lejemålet. I tilfælde af at I har behov for yderligere kvadratmeter er det muligt at inddrage et præsentabelt og rummeligt mødelokale - umiddelbart i forlængelse af receptionsområdet.
Iøjnefaldende omgivelserLejemålet ligger centralt placeret ud til vores ikoniske hall, der er kendt for marmorbelagte gulve, messing, søjler og rislende springvand samt store ficustræer, der strækker sig smukt op mod glastaget, hvor solens lysindfald har frit spil.Høj serviceHelt lavpraktisk sørger vi for opsætning af internetforbindelse med egen IP-adresse, og vores teknikere kan hjælpe med både IT-support og opgaver af håndværksmæssig karakter. Vores hyggelige kantine danner dagligt rammerne om en velassorteret frokostordning og vores bemandede reception klarer hverdagens små og store opgaver.~Book en fremvisning og se de mange muligheder ved selvsyn.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
453.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
590.150,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
49.179,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.073,-
Årlige driftsudgifter kr.
136.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
248,-

Lokalet

Etage areal
550 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Auditorium
Hall
Kantine
Kantineordning
Tekøkken
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Receptionsservice
Skillevægge
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere