SENEST SET
FAVORITTER

Dalsagervej 10, 9850 Hirtshals

Lager / logistikejendom i Hirtshals

162.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3125Type : Lager & Produktion

Lager / logistikejendom til leje i Hirtshals

Nordicals Vendsyssel udbyder et spændende lejemål beliggende i erhvervsområdet i den sydlige del af Hirtshals. Fra lejemålet er der særdeles gode tilkørselsforhold til motorvej E39 samt til Hirtshals Havn, og bygningen har ydermere en god facadeværdi med beliggenheden ud til Dalsagervej , som fungerer som omfartsvej i Hirtshals.

Lejemålet er delleje i ejendommen Dalsagervej 10 i Hirtshals. Bygningen er beliggende i en sammenbygget ejendom opført tilbage i 1987 og om- / tilbygget i 2001, og bygningen er med eternitplader som tagbelægning, og facaderne er i betonelementer med søstensbeklædning i en stålkonstruktion. Etagearealet udgør ca. 500 m², og der er tale om 2 regulære haller med to tilhørende kontorer.

Opvarmning er naturgas.

Om Hirtshals
Hirtshals er en udpræget fiskerby, og livet i, på og omkring Nordsøen er omdrejningspunktet for det meste i området - og havnen er så absolut Hirtshals' hjerte.

Havnen i Hirtshals danner nemlig ramme om et driftigt erhvervsområde med et bredt felt af virksomheder, hvor en stor del af egnens arbejdspladser skal findes. Samtidig er havnen med til aktivt at påvirke udviklingen i byen såvel som regionen, og der i dén grad tale om en innovativ drivkraft med tårnhøje ambitioner.

Hirtshals ligger i Hjørring Kommune, og byen forbinder Jammerbugten i syd, der er kendt for feriemekkaerne Løkken og Blokhus, med Tannisbugten i nord, som blandt andet huser sommerhusområderne ved Tversted - og naturligvis livet i Skagen. Hirtshals er også selv kendt for sine smukke omgivelser, og området er én af Nordjyllands mange turistmagneter.

Om sommeren summer stranden, byen og havnen af liv fra de mange sommerhusgæster fra ind- og udland, der hvert år holder ferie i Hirtshals og omegn. Det er Nordsøen, der på alle måder er byens helt store attraktion, og det er da også omdrejningspunktet i byens nyere vartegn, Nordsøen Oceanarium, hvor mange af de udstillede fisk kan findes på byens menukort.

Med gode forbindelser til omverden, der inkluderer såvel motorveje, togbaner, færgefart og Aalborg Lufthavn, er Hirtshals let at komme både til og fra.

Byen havde 5.759 indbyggere ved indgangen af 2019. Befolkningstallet er let dalende, mens det i den større by Hjørring, der ligger cirka 20 minutter derfra, er let stigende.

Forslag til anvendelse

Logistikejendom
Lager

Økonomi

Årlig leje
162.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
162.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.542,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
325,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Hall

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK