SENEST SET
FAVORITTER

Brinck Seidelins G 7A, 9800 Hjørring

Nydeligt lejemål i Hjørring bymidte

78.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400409Type : Kontor

Pæne og lyse lokaler med højt til loftet og nydelig facade. Anvendelig til kontor, klinik, detail el. servicevirksomhed.

• Velbeliggende lejemål i Hjørring bymidte
• Anvendelig til kontor, klinik, detail el. servicevirksomhed
• Nabo til Gågaden, Metropol, Amtmandstoften, Vendsyssel Teater m.m.
• Pæne og lyse lokaler med højt til loftet og nydelig facade
• Ledigt til ny lejer primo 2023

Lejemålet er beliggende i stueplan i en flot mondæn ejendom fra 1929. Der er direkte indgang fra Brinck Seidelins Gade via en tre-trinstrappe. Nabo til ejendommen er PJ Revision og Amtmandstoften th. og Seeds tøjbutik samt Blomsten blomsterforretning tv. Der er ca. 50 meter op til gågaden – Østergade – og fra Amtmandstoften er der passage til Metropol Shopping Center.

Lejemålet har en flot facade med røde mursten og sprossede vinduer. Fra et mindre indgangsparti, er lejemålet opdelt med et storrumskontor på ca. 40 m², to selvstændige kontorer, et depot, baggang og toilet samt et større personale køkken med spiseplads. Der er højt til loftet, gulvet er primært lakeret egetræs planker, og væggene er malet i en lys hvid nuance. Lejemålet fremstår flot og indflytningsklart, og tilbyder mange anvendelsesmuligheder indenfor eksempelvis liberalt erhverv, klinik eller detail.

Ejendommen er beliggende i Hjørring bymidte, som indgår i en spændende byudvikling som er igangsat i april 2022. Hjørring – en nytænkt bymidte – har bl.a. til formål at skabe et mangfoldigt og varieret kulturliv samt opblomstring af midtbyens handelsliv. Over de seneste år er der som nabo og ved indgangen til Brinck Seidelins Gade bl.a. opført Metropol Shopping Center (2008) og Vendsyssel Teater (2017). Den nye byudvikling har her foruden planer om at lave en grøn kultur- og regnvandsakse, som skal løbe forbi Brinck Seidelins Gade, Teatret, Mammutpladsen og op til Sct. Olai Plads. Endvidere er der forslag om at bygge den nye Musikskole overfor banegården i området omkring Teatret og Mammutpladsen.

Selve ejendommen ligger under det nye lokalplan forslag – Bevarende lokalplan for Brinck Seidelins gade og Amtmandstoften. Lokalplanområdets anvendelse fastlægges til centerformål med boliger, liberale erhverv, privat- og offentlig servicevirksomhed herunder pengeinstitut, kulturelle institutioner, hotelvirksomhed, restaurationer, caféer, offentlige formål, undervisningsformål samt butikker.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Klinik
Liberalt erhverv
Kontor

Økonomi

Årlig leje
78.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
78.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
678,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
115 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Indgangsparti
Spiseplads
Storrumskontor
Køkken
Kontor

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere