SENEST SET
FAVORITTER

Parallelvej 27, 9900 Frederikshavn

Attraktive lokaler til leje midt i byen

230.707,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E2791Type : Kontor

Attraktive lokaler til leje midt i Frederikshavn

Lejemålet er beliggende på 2. etage og har med sin placering på hjørnet af den trafikerede Parallelvej og gågaden Rimmensgade en yderst central beliggenhed i Frederikshavn.

Lejer har mulighed for at sætte sit eget præg på lejemålets indretning og udformning. Som inspiration er de første billeder i præsentationen modelfotos med henholdsvis rå vægge og vægge med lamelbeklædning, trægulve, mødelokaler i glas og lignende.

Adgangen til lejemålet sker fra Parallelvej, og der er trappe og en 13-personers elevator til lejemålet, som er handicapvenligt indrettet. Lokalet er lyst og venligt med hvide vægge og lofter samt lyse linoleumsgulve. Lejemålet er pt. indrettet som storrumskontor med et par aflukker, men med mulighed for anderledes indretning. Hør nærmere herom hos ejendomsmægleren.

Der er i øvrigt mulighed for at leje depotrum i kælderen.

Til lejemålet er der fine tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der er gode muligheder for offentlig transport med kun 10 min. gang til stationen.

Ejendommen er beliggende på Parallelvej, Rimmensgade og Hangaardsvej, som forbinder parkeringsområdet ved Parallelvej med passagen op til Danmarksgade, som er Frederikshavns lange hyggelige gågade.

I samme ejendomskompleks ligger bl.a. Sparekassen Vendsyssel, frisør, ejendomsmæglerkæden home, apotek, kommunal tandpleje, Yousee-butik og H&M m.fl. På det modsatte hjørne ligger Kop og Kande og Føtex m.v.

Frederikshavn har ca. 23.000 indbyggere, og byen har med sin smukke beliggenhed ved Kattegat og for enden af motorvej E45 både et stort opland og derudover mange turister. Byens centrum bærer præg af, at Frederikshavn som "Porten til Skandinavien" årligt besøges af anslået 5 millioner mennesker. Turisme er blevet en vigtig indtægtskilde for byen, så butiksfladen præges af specialforretninger side om side med de landsdækkende forretningskæder.

Gågaden ligger tæt på havnemiljøet, som blandt andet har daglige færgeforbindelser til Göteborg og Oslo. Herudover har Frederikshavn den fantastiske palmestrand og mange andre naturområder og kulturelle tilbud.

Økonomi

Årlig leje
198.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
230.707,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.226,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
697,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.107,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
97,-

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Linoleumsgulv
Parkeringsforhold
Storrumskontor
Trægulve

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Kontor / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere