SENEST SET
FAVORITTER

Havnen 2, 9300 Sæby

Vil du forpagte Café Smeden med Sæbys bedste beliggenhed?

480.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2964Type : Hotel & Restaurant

 

Lejemålet er beliggende på Sæby Havn lige i vandkanten, tæt ved lystbådehavnen, fiskerestaurant m.v. Dermed får man et stort kundegrundlag og mange besøgende især i sommermånederne. På havnen finder man desuden Jacobs Fiskerestaurant, Jacobs Fiskebix, Kystens Perle, Hr og Fru B, Klostergyden Fisk, JC Fiskegrej og Fritid, og Rumklang indretning m.fl.

Café Smeden har eksisteret siden 1993, og er således havnens ældste spisested. Der er plads til ca. 140 spisende gæster indenfor, samt ca. 100 i den hyggelige gårdhave. Havnen 2 er opført i 1942 og senest ombygget i 2002 med et samlet erhvervsareal på i alt 393 m². Ejendommen fremtræder velholdt og er i 1½ plan med gulmalede facader og med sadeltag belagt med eternitplader.

Café Smeden er indrettet med følgende:
Stort serveringsareal, køkken, lager, kølerum, fryserum, kontor, personaletoilet, handicapvenlige kundetoiletter. Der er fra baggården udvendig ståltrappe til ejendommens førstesal, som med fordel kan indrettes til erhvervsmæssig formål efter aftale med ejer. Alternativt kan der via indvendig trappe laves sammenhængende med restauranten i underetagen.
Ejendommens anvendelsesmuligheder er mange, da den jf. gældende lokalplan SAE.H.01.01.01 kan benyttes til havnerelaterede funktioner indenfor: serviceerhverv, liberalt erhverv, café, udstilling, torvemarked samt dagligvarer og alm. udvalgsvarer. For så vidt angår daglig- og udvalgsvarer dog max 1.500 m². for lokalplansområdet. og størrelsen af den enkelte butik må ikke overstige 600 m².

Caféen overtages fuld funktionsdygtig med inventar, menukort, hjemmeside mv. for kr. 1.800.000 + moms. Det er ikke muligt at forpagte caféen uden inventar.

Det vil også være muligt at overtage dele af personalet.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Sæby er en havneby i det østlige Vendsyssel med ca. 8.900 indbyggere beliggende i Frederikshavn Kommune. Byen ligger ca. 12 km syd for Frederikshavn og ca. 50 km nordøst for Aalborg.

Forslag til anvendelse

Spisested
Café

Økonomi

Årlig leje
480.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
480.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.221,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
393 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
665 m²

Faciliteter

Fryserum
Gårdhave
Handicapvenlig
Sadeltag
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK