SENEST SET
FAVORITTER

Gasværksvej 32E, 9000 Aalborg

Moderniseret kontorlokaler

474.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4211128Type : Kontor

Ideel til kreativ virksomhed eller håndværkerbutik

Erhvervslejemål med industrielt præg og højt til loftet udbydes nu til leje.

Erhvervslejemålet er ideelt til den kreative virksomhed med ønske om kontorfaciliteter i råt look med højt til loftet og det industrielle præg udbydes nu til leje. Alternativt kan lejemålet anvendes som hidtil som med tilhørende kontor og lager.

Lejemålet der er på 530 m², er fordelt med 365 m² i stueplan indrettet med stort åbent lokale med højt til loftet og adgang til kontor/mødelokale, the-køkken, toilet samt receptionsafsnit. Fra stueplan er der via intern trappe adgang til repos på 165 m² indrettet til kontor. Lejemålet entreres via stor el-skydedør, der gør det muligt at køre større varerpartier ud af lokalerne.

Lejemålet er gennemgribende renoveret i de seneste år med bl.a. facaderenovering, nye vinduer og en grundlæggende istandsættelse indvendigt. Lejemålet anvendes i dag til kontor. Alternativt kan lokalerne anvendes til showroom, lager og kontorvirksomheder.

Lejemålet er beliggende i spændende erhvervspark på Gasværksvej med let adgang til motorvejsnettet og Aalborg City. Erhvervsparken Glasværket er ejet af Søren Enggaard A/S og består i dag af 15 virksomheder beliggende på indhegnet område med adgangskontrol og videoovervågning udenfor almindelig arbejdstid.

Der medfølger 7 stk. parkeringspladser til lejemålet inkluderet i den anførte årlige husleje! Derudover er der mulighed for at leje yderligere parkeringspladser efter behov til kr. 4.800,- + moms pr. p-plads pr. år.

Området, hvor lejemålet er beliggende, karakteriseres som et af Aalborgs bedste og mest efterspurgte erhvervsområder med gode busforbindelser, kort afstand til motorvejsnettet og Aalborg C. Området har været under gennemgribende udvikling fra industri- og havneområde til et nyt attraktivt erhvervsområde, hvor flere store virksomheder har valgt at placere deres domicil.

Infrastruktur:
Afstand til Aalborg Lufthavn: 8 km
Afstand til motorvejsnettet: 1 km
Afstand til regionaltog: 2,5 km
Der er busstoppested tæt ved lejemålet

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
424.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
474.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
39.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
894,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
94,-

Lokalet

Etage areal
530 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
26328 m²

Faciliteter

Toilet
Mødelokale
Parkeringsplads
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Videoovervågning

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere