SENEST SET
FAVORITTER

Gasværksvej 32A, 9000 Aalborg

Nyt kontordomicil i Aalborg C

1.105.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: K1606-42Type : Kontor

Opføres i kvalitetsmaterialer

EJENDOMSBESKRIVELSE:
I et af Aalborg midtbys bedste og mest efterspurgte erhvervsområder med få minutters gang langs havnefronten til Aalborg Centrum har Søren Enggaard A/S udviklet et nyt spændende erhvervshus på 4.765 m² fordelt på 5 etager.

Huset er døbt GLASHUSET, og navnet er relateret til området og grunden, hvorpå huset opføres. For ca. 120 år siden husede netop dette område Aalborg Glasværk. Huset opføres af Søren Enggaard A/S som bygherre, og er tegnet af arkitektfirmaet Bjørk & Maigaard.

Modsat stort set alle andre steder i byen, hvor der nyopføres kontorhuse, så henvender dette hus sig til alle kontorvirksomheder indenfor liberalt erhverv uanset arealbehov. Huset er fleksibelt i sin indretning og konstruktion, og kan tilpasses de fleste lejeres arealbehov.

Nærværende lejemål er beliggende på 4. etage - og har et samlet areal på 1.005 m². Lejemålene kan indrettes med cellekontorer og åbne kontorlandskaber, og hvor midterzonen på etagerne typisk vil blive anvendt til toiletter, depoter, arkiver, møderum, kaffeøer etc.

PARKERING/OMRÅDE:
Til lejemålet og inkl. i den i lejeprospektet anførte årlige husleje medfølger 20 p-pladser på terræn. Såfremt lejer ønsker at medleje yderligere parkeringspladser, kan dette ske til kr. 4.800,00 ekskl. moms. p.a. pr. plads.

Området er sikret med bomsystem og overvågning.

BYGNINGSINDRETNING:
Projektets hovedgreb finder inspiration i det tidligere glasværk på grunden, hvor en bygning i glas og stål gennembryder den markante bygningskrop, som opføres i teglsten.

GLASHUSET opføres overalt i materialer i anerkendt kvalitet og i et materialevalg med minimal vedligeholdelse. Der lægges stor vægt på en optimal arealudnyttelse, således gang- og fællesarealer vægter mindst muligt.

Byggeriet opføres med fokus på bæredygtighed og et sundt og godt indeklima, hvor velvære, komfort og sundhed samt belysning og akustik tilgodeses. Ejendommen udstyres med køl-/klimaanlæg.

Ejendommen opføres på et hævet plateau, der samtidig er med til at markere ejendommen som områdets centrale ejendom, og ejendommen entreres via et markant hovedindgangsparti midterst i bygningen i glaspartiet. Når man træder ind i ejendommens fælles foyer er der visuel adgang til samtlige etager i bygningen, og fra tagvinduer (ovenlys) skabes et naturligt dagslys, der gør oplevelsen af at træde ind i GLASHUSET til stor oplevelse. Fra denne fælles foyer er der adgang til samtlige etager via elevator og trapper.

APTERING:
Lejemålene er apteringsmæssigt i et materialevalg i god og høj kvalitet. Gulve belægges med træ, linoleum, klinker eller tæpper efter lejers ønsker. Lofter er nedhængte systemlofter. Vægoverflader bliver malet i lyse farver med mindre lejer ønsker andet farvevalg. Særinstallationer og IT-installationer integreres i lejemålet efter nærmere aftale parterne imellem.

TILGÆNGELIGHED OG TRANSPORTMULIGHEDER:
Ejendommen er placeret med adgang direkte til motorvejstilkørslen via Gasværksvej og virksomhederne i området oplever således minimal spildtid i forhold til trafik og logistik. Fra ejendommens øverste etager bliver der en smuk udsigt ind over Aalborgs havnefront og Limfjorden.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv
Kontordomicil

Økonomi

Årlig leje
904.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.105.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
92.125,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
201.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1005 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Foyer
Fællesareal
Kontorlandskab
Møderum
Parkering
Teglsten
Toiletter
+Mere

Teknik

Klimaanlæg
Elevator
Køl

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere