SENEST SET
FAVORITTER

Gravensgade 4, 9000 Aalborg

I hjertet af Aalborg

277.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2200832Type : Detailhandel/butik

Gågade tæt ved den nuudviklede Budolfi Plads

Med central placering i Gravensgade 4 ligger dette spændende og velindrettet butikslejemål på 157 m² nær den nye Budolfi Plads.

Lejemålet fremstår som et attraktivt og åbent butikslokale med gode indretningsmuligheder, og lokalets hjørnefacade/vinduesparti giver gode udstillings- og eksponeringsmuligheder. Herudover forefindes mindre baglokale og velfærdsfaciliteter.

Lejemålet har seneste været udlejet til en detailbutik med salg af lingeri, og før dette var lejemålet udlejet i årrække til den landsdækkende forretning Georg Jensen og senest udlejet til Sofie's Lingeri

Lokalet fremtræder moderne og præsentabel, hvorfor lejemålet i sin helhed danner grundlaget for at skabe en velfungerende forretning..

Det bemærkes særskilt, at lejemålets nuværende inventar, som er af højeste kvalitet og monteret i forbindelse med Georg Jensens indretning af butikken kan overtages af lejer efter nærmere aftale.

Gravensgade er kendetegnet med mange velbesøgte specialforretninger, herunder bl.a. Freja Skind, Vangsgaard, NOA NOA, B. Young, optiker Ganer og De Karl samt Grav7 m.fl.

Området nær lejemålet er velforsynet med offentlige transportmuligheder, ligesom der findes gode parkeringsforhold i nærheden.

Lejemålet har via sin hjørneplacering stor synlighed i Gravensgade og har mange anvendelsesmuligheder herunder til café eller detailforretning. I 2011 blev Gravensgade en Grøn Gade, som har stor fokus på miljø og energi.

Lidt om Aalborg:

Aalborg har igennem længere tid været i gang med en omdannelse fra at være en industriby til at være en videns- og uddannelsesby, og er kom-met rigtigt langt i denne udvikling med mere end 36.000 (2016) studerende på AAU og UCN. Man forventer ifølge den fysiske vision for Aal-borg for 2025, at der vil bo 227.000 mennesker i byregionen i år 2025. Med Musikkens Hus, Nordkraft, Utzon Center m.m. er der ligeledes lagt vægt på det

Infrastruktur:
* Afstand til Aalborg Lufthavn 6,2 km
* Afstand til motorvejsnettet 2,3 km
* Afstand til Aalborg Vestby st. 0,8 km
* Afstand til busstoppested 0,3 km

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
271.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
277.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.133,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.768,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
37,-

Lokalet

Etage areal
157 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere