SENEST SET
FAVORITTER

Sjællandsgade 55, 9000 Aalborg

Unik beliggenhed centralt i Øgadekvarteret

216.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2211104Type : Detailhandel/butik

Velegent til cafe med take-away

Du har nu muligheden for at blive Lejer i et af Øgadekvarterets med synlige og attraktive erhvervslejemål. Lejemålet er beliggende lige over-for Østre Anlæg og opnår stor synlighed med sine markante og præsentable vinduespartier.

Lejemålet er helt ideelt til en ny Lejer som ønsker den ubetinget bedste beliggenhed i Øgaden, der rummer et stor kundegrundlag, hvor Lejer kan forvente en god indtjening med det rigtige koncept.

Lejemålet har igennem de senere år været anvendt til fiskeforretning m. salg af fisk og dertilhørende madvarer. Lejemålet vil være særdeles anvende-ligt til mange former for restaurationsformål med fokus på take-away ud af huset samt mulighed for at etablere siddepladser indendørs. Udlejer bidrager gerne til istandsættelse af lejemålet efter nærmere aftale.

Lejemålet består i alt 180 m² fordelt på primært salgsareal, forbere-delsesfaciliteter, opvaskerum samt kontor og personale- /velfærdsfaciliter. Herudover forefindes mindre kælder i lejemålet der p.t. anvendes til lager. Ydermere får lejer mulighed for varelevering på bagsiden af ejendommen i lukket baggård. Lejemålet rummer også ven-tilationsfaciliteter og klinker de fleste steder, hvilket giver vaskbare flader.

Lejemålet er beliggende i Øgadekvarteret. Kvarteret udmærker sig ved måske af være byens mest eftertragtede kvarter for unge studerende i dag, hvor nærheden til Aalborg Universitet er en afgørende faktor for valg af bolig. Fra ejendommen er der få hundrede meter til områdets smukke grønne oase Østre Anlæg, som i foråret og om sommeren er et stemningsfyldt samlingssted for de studerende og for de ældre, som nyder en gåtur rundt om søen.

Der er gode parkeringsforhold i de omkringliggende gader.

Infrastruktur
* Afstand til Aalborg Lufthavn 8 km
* Afstand til motorvejsnettet 2 km
* Afstand til banegården / Aalborg Busterminal 1,6 km
* Afstand til busstoppested 0,1 km

Aalborg har igennem længere tid været i gang med en omdannelse fra at være en industriby til at være en videns- og uddannelsesby, og er kommet rigtigt langt i denne udvikling med mere end 36.000 (2016) studerende på AAU og UCN. Man forventer ifølge den fysiske vision for Aalborg for 2025, at der vil bo 227.000 mennesker i byregionen i år 2025. Med Musikkens Hus, Nordkraft, Utzon Center m.m. er der ligeledes lagt vægt på det kulturelle liv.

Forslag til anvendelse

Take away
Café
Fiskeforretning

Økonomi

Årlig leje
216.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
216.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
790 m²

Faciliteter

Baggård
Kælder
Parkeringsforhold
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere