SENEST SET
FAVORITTER

Vingårdsgade 21, 9000 Aalborg

Hjørneplacering med stor synlighed

616.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3210135Type : Detailhandel/butik

Gode parkeringsmuligheder i området

Særdeles velbeliggende butik, showroom eller kontorlokaler på ca. 320 m² med højloftet underetage på ca. 200 m² beliggende på unik placering med facade ud mod det nye Budolfi Plads - Aalborgs nye attraktive samlingssted i flotte grønne omgivelser, udlejes.

Området ved Budolfi Plads er omdannet til en attraktiv grøn plads, der omkranses af butikker, caféer, restaurant, dagligvareforretning samt boliger.

Lejemålet består af ca. 320 m² beliggende i stueplan og samt ca. 200 m² i underetagen. Lejemålet fremstår på nuværende tidspunkt som åbne store lokaler med god loftshøjde, og store vinduespartier ud mod Vingårdsgade (Den nye Budolfi plads) og ernbanegade. Der vil være indgang til lokalerne direkte fra Vingårdsgade via flot og markant indgangsparti på hjørnet af ejendommen.

Lejemålet kan indrettes til flere forskellige formål bl.a. detail, butik, kontor, showroom og café efter nærmere aftale med udlejer. Lejemålet er ideelt til den Lejer som ønsker en unik placering i ikonisk ejendommen med stor synlighed.

Lejemålets central placering, med store facadevinduer ud mod Budolfi Plads, gør denne placering til en unik og attraktiv mulighed for at åbne restaurant i Aalborg midtby.

Det bemærkes, at den ændrede anvendelse, indretning og aptering af lokalerne foretages efter nærmere aftale med udlejer. Loftshøjden fra nedhængte loft er 2,48 m. Der er frirum over det nedhængte loft på ca. 0,4 m, hvor der er
placeret installationer m.m.

Der forefindes gode parkeringspladser i nærområdet for kunderne og der er desuden etableret offentlig parkeringskælder under Budolfi Plads. På Budolfi Plads ligger bl.a. Skagen Fiskerestaurant, Det Glade Vanvid og Cafe Aktuel.

Der er blevet etableret bredere fortove i forbindelse med klargøring til +Bus - og der vil således kunne ansøges om udendørsservering.

Udlejer er indstillet på at foretage og finansiere ombygning efter nærmere aftale. Ombygningen finansieret og udført af udlejer kapitaliseres med faktor 8.

Infrastruktur
Afstand til Aalborg Lufthavn 6,4 km
Afstand til motorvejsnettet 2,6 km
Afstand til banegården / Aalborg Busterminal 0,7 km
Afstand til busstoppested 0,2 km

Forslag til anvendelse

Café
Showroom
Dagligvareforretning
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
584.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
616.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
51.400,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.910,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.300,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-

Lokalet

Etage areal
323 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
371 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere