SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbro 62, 9000 Aalborg

Stor synlighed

845.930,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2200804Type : Detailhandel/butik

Mulighed for varehåndtering via gård

Butikslejemål med bred og særdeles synlig vinduesfacade ud mod Vesterbro udlejes. Lejemålet har gennem de seneste mange år været udlejet til dagligvareforretning, og med denne synlige placering samt indretning, vil lejemålet være ideelt til mange forskellige former for detailforretning. Lejemålets højloftede og meget anvendelige kælder, hvortil der er adgang via stor vareelevator gør lejmålet ideelt til butikker, hvor der eksempelvis er behov for serviceafdeling, værksted eller mindre lager.

Lejemålet er oplagt til møbelforretninger, brancher indenfor sports- og fritidssegmentet, eksempelvis cykelforretning eller lignende.

Lejemålet er på i alt 500 m² i stueplan samt 509 m² lager i ejendommens kælder. Der er vareelevator imellem stueplan og kælder. Lejemålet har et flot og præsentabelt indgangsparti direkte ud mod Vesterbro. Lejemålet er i dag indrettet som et stort butikslokale, samt mindre lager og velfærdslokaler.

Bagerst i lejemålet er der portadgang til butikken fra ejendommens gårdareal i niveau, og lejemålet er generelt meget anvendeligt til håndtering af større vareenheder, som eksempelvis cykler, møbler osv. Hele facaden langs Vesterbro er med store facadevinduer som giver god mulighed for udstilling og eksponering.

Der kan eventuelt være mulighed for opdeling af lejemålet efter nærmere aftale med udlejer.

Lejemålet er omfattet af Aalborg Midtbykoncept hvor Aalborg Kommune forestår for renholdelse, snerydning og glatførebekæmpelse af fortov foran lejemålet. Lejer betaler udover lejen en forholdsmæssig del af denne udgift.

Der forefindes gode parkeringsmuligheder umiddelbart nær lejemålet på Vesterbro og tilstødende sidegader. Vesterbro er Aalborgs mest befærdede hovedfærdselsårer, ligesom lejemålet også er beliggende tæt på Aalborg Kultur- og Kongrescenter samt Aalborgs flittigt benyttede gågadenetværk.

Forslag til anvendelse

Møbelforretning
Dagligvareforretning
Cykelforretning
Butikker
Butik
+Mere

Økonomi

Årlig leje
829.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
845.930,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
70.494,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
838,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.430,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
16,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1009 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gård
Indgangsparti
Kælder
Parkeringsmulighed
Lager
+Mere

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere