SENEST SET
FAVORITTER

Østerågade 4A, 9000 Aalborg

Butikslejemål med stort kundeflow

501.307,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204462Type : Detailhandel/butik

Højloftet butikslokale med niveaufri adgang og mange anvendelsesmuligheder

- Østerågade med stort kundeflow
- Højloftet butikslokale
- Niveaufri indgang
- Mange anvendelsesmuligheder

Lejemålet har niveaufri adgang fra Østerågade til højloftet salgsareal på ca. 125 kvm. 2 store vindespartier til udstilling samt indgang via glasdør. Herfra adgang til lille lager/gang, toilet samt the-køkken med mulighed for opstilling af skrivebord. Fra salgsarealet er der via 6 trin op adgang til endnu et salgsareal på ca. 125 kvm med mulighed for direkte indgang fra Gråbrødregade. Endvidere adgang til toilet samt mindre lager. Lofthøjden i salgsarealet udgør henholdsvis ca. 385 cm og 260 cm.

Østerågade er et centralt knudepunkt i Aalborg centrum som dagligt passeres af mange tusinde mennesker, idet mange af Aalborgs bybusser passere Østerågade / Nytorv hver dag. Den planlagte BUS+ som skal forbinde Vestbyen med det nye Universitets Hospital og Aalborg Universitet i Aalborg Øst, vil køre lige forbi med stoppested meget tæt på lejemålet.

Som nærmeste naboer findes Photocare, Rezet Sneakers, Louis Nielsen optik samt Ecco og Bog og Ide.

Det pulserende gågadenet er Aalborgs primære handelsstrøg og er karakteriseret ved dets mange butikker, caféer og restaurationer samt stormagasinerne Salling og Magasin.

Gågadenettet består af Bispensgade og Gravensgade, der via Nytorv forbindes med Algade, Bredegade og Nørregade. Algade forlænges aktuelt fra Boulevarden op til Vesterbro, hvilket sker i sammenhæng med omdannelse af Budolfi området, hvor der aktuelt etableres et attraktivt byrum mellem Budolfi Kirke og Østerågade/Boulevarden med bl.a. nye boliger, rekreative områder og erhverv (dagligvarebutik, detail, restauration/café m.v.).

Aalborg Centrum er generelt karakteriseret ved dets mange indkøbsmuligheder og aktive erhvervsliv, men centrum er også kendt for dets mange rekreative tilbud og kulturelle oplevelser som fx kan findes på havnefronten med bl.a. Jomfru Ane Parken med havnebad og boldspilsbaner, Utzon Center med museum og Musikkens Hus med koncertsale i verdensklasse. I midtbyen findes tillige Aalborg Kongres og Kulturcenter, Aalborg Teater og Nordjyllands største biografcenter og meget mere.

De gode forbindelser til den offentlige transport er en vigtig driver for midtbyen med Aalborg Banegård og busterminalen som centrale midtpunkter for den kollektive trafik.

Forslag til anvendelse

Butikker
Dagligvarebutik
Café

Økonomi

Årlig leje
458.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
501.307,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.776,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.803,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.307,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
156,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
278 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Skrivebord
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK