SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 35, 9000 Aalborg

Butiksmulighed med fantastisk synlighed

808.830,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91204242Type : Detailhandel/butik

Unik mulighed for at leje butikslokale med største synlighed ved indkørslen til Kvickly. Der kan laves lejemål op til ca 645 kvm

Med naboer som Kvickly, Aldi, Fitness World, Aalborg Kommune og Ulla Therkelsen, London, har man nu muligheden for at blive en del af et spændende miljø i Dannebrogscentret i Vestbyen.

Unik mulighed for at leje butikslokale med største synlighed ved indkørslen til Kvickly. Der kan laves lejemål op til ca. 645 kvm. Forhør om muligheder for evt. opdeling.

Lejemålene overtages som udgangspunkt indrettet som whitebox lokale med nye vinduespartier mod Kviclys parkeringsplads. I lejemålet indrettes mindre velfærdsafdeling med thekøkken og toiletforhold. Mulighed for specialindretning efter nærmere aftale med udlejer.

Dannebrogscentret er beliggende i vestbyen, som er afgrænset af Aalborg City mod øst, ”velhaverkvarteret” Hasseris mod syd og Limfjorden mod nord. I vestbyen bor ca. 14.000 indbyggere (1/1-2018), hvoraf over halvdelen er i den købestærke aldersgruppe 20-35 år.

I Dannebrogscentret findes allerede stærke lejere som Kvickly, Fitness World samt Café Ulla Terkelsen London som sikre et særdeles godt kundeflow til ejendommen. Herudover har Aalborg Kommune sprogskole på ejendommen. Indenfor få hundrede meter findes endvidere flere store uddannelsesinstitutioner herunder bl.a. Aalborg Universitet og Aalborg Handelsskole. Vestbyens station hvor nærbanen kører fra Lindholm til Skørping er beliggende 100 m fra ejendommen.

Mod nord grænser ejendommen op til store grønne områder samt Vestre Bådhavn og Skudehavnen, som i sommermånederne summer af liv. Mod øst er etablering af den nye bydel Spritten i fuld gang og skal med dens kunst, kultur, gastronomi og arkitektur udvikle sig til et internationalt trækplaster, der sætter Aalborg på verdenskortet.

For fortsat at sikre den vækst og udvikling der har været i Aalborg med bl.a. byggeri af nyt Universitetshospital, etablering og byggeri af ungdomsboliger i tusindvis og omdannelse af centrale industriområder, er en Bus+ løsning ved at blive en realitet. Bus+ løsningen skal forbinde Aalborg Vestby med Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital og forventes klar til drift i 2021.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
735.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
808.830,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
67.403,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.254,-
Årlige driftsudgifter kr.
73.530,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
114,-

Lokalet

Etage areal
645 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21496 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Thekøkken
Toiletforhold

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere