SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 35, 9000 Aalborg

Butik / Showroom i Dannebrogscenter

470.020,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91204241Type : Detailhandel/butik

I forbindelse med videreudvikling af bydelscentret Dannebrogscentret etableres nye butiksmuligheder fra ca. 180 kvm – 1.250 kvm

I forbindelse med videreudvikling af bydelscentret Dannebrogscentret etableres nye muligheder til butik / showroom eller en helt anden spændende anvendelse. Der kan laves lejemål fra ca. 190 kvm til ca. 665 kvm.

Lejemålene overtages som udgangspunkt indrettet som åbent whitebox lokale med fantastisk lysindfald via shedtag. I lejemålet indrettes mindre velfærdsafdeling med thekøkken og toiletforhold. Mulighed for specialindretning efter nærmere aftale med udlejer.

Dannebrogscentret er beliggende i vestbyen, som er afgrænset af Aalborg City mod øst, ”velhaverkvarteret” Hasseris mod syd og Limfjorden mod nord. I vestbyen bor ca. 14.000 indbyggere (1/1-2021), hvoraf over halvdelen er i den købestærke aldersgruppe 20-35 år.

I Dannebrogscentret findes allerede stærke lejere som Kvickly, Fitness World samt Café Ulla
Terkelsen London som sikre et særdeles godt kundeflow til ejendommen. Herudover har Aalborg Kommune sprogskole på ejendommen.

Indenfor få hundrede meter findes endvidere flere store uddannelsesinstitutioner herunder bl.a. Aalborg Universitet og Aalborg Handelsskole. Vestbyens station hvor nærbanen kører fra Lindholm til Skørping er beliggende 100 m fra ejendommen.

Mod nord grænser ejendommen op til store grønne områder samt Vestre Bådhavn og Skudehavnen, som i sommermånederne summer af liv.

Mod øst er etablering af den nye bydel Spritten i fuld gang og skal med dens kunst, kultur, gastronomi og arkitektur udvikle sig til et internationalt trækplaster, der sætter Aalborg på verdenskortet.

For fortsat at sikre den vækst og udvikling der har været i Aalborg med bl.a. byggeri af nyt Universitetshospital, etablering og byggeri af ungdomsboliger i tusindvis og omdannelse af centrale industriområder, er en Bus+ løsning ved at blive en realitet. Bus+ løsningen skal forbinde Aalborg Vestby med Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital og forventes klar til drift i 2021.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Showroom

Økonomi

Årlig leje
393.890,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
470.020,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
39.168,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
710,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.130,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
115,-

Lokalet

Etage areal
662 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21496 m²

Faciliteter

Thekøkken
Toiletforhold

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jun2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere