Bredegade 3, 9000 Aalborg

Butikslokale i gågaden

718.459,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2181204Type : Detailhandel/butik

På hjørnet af Slotsgade/Bredegade

På en af de bedste og mest besøgte beliggenheder centralt i Aalborgs gågademiljø udlejes dette attraktive erhvervslejemål på 273 m².

Erhvervslejemålet har igennem mange år været anvendt til pengeinstitut, men udbydes nu til leje i ombygget og moderniseret stand efter nærmere aftale med udlejer. Istandsættelsen af lejemålet kan omfatte såvel en indvendig ombygning af lejemålet som en udvendig opdatering af ejendommens facade - alt sammen i en dialog med udlejer og myndighederne. Alt afhængig af den fremtidige anvendelse af lejemålet, herunder lejers ønskede ombygning, vil der skulle ske en kapitalisering af udlejers omkostninger til ombygning af lejemålet på huslejen efter en nærmere forhandling imellem parterne.

Lejemålet ligger på hjørnet af Bredegade og Slotsgade med kort afstand til Salling, Butikscentret Friis, Magasin Du Nord og Føtex. Beliggenheden vurderes som en af de mest trafikerede placeringer i gågadenettet, hvor tusindevis af mennesker dagligt passerer på strækningen imellem netop Salling, Friis og Magasin Du Nord.

Lejemålet på 273 m² består af 218 m² regulære erhvervsarealer beliggende i stueplan samt 55 m² i kælder, hvilket giver den kommende lejer mulighed for at have depot, lager i kælderen. Samtidig er der mulighed for at medleje areal på 1. sal over lejemålet, såfremt en kommende lejer vurderer,
at der er behov herfor.

Lejemålet kan evt. opdeles i to mindre lejemål.

Lokalerne har med sin hjørnefacade en meget markant synlighed i gågaden, og lejemålet har mange anvendelsesmuligheder indenfor detailbranchen, men vurderes også at være ideelt at ombygge til restauration, cafe mv. En evt. anvendelse af lejemålet til restauration og cafe vil indebære, at der i samarbejde med udlejer skal indsendes myndighedsprojekt til Aalborg Kommune til godkendelse.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
670.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
718.459,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
59.872,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.632,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.959,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
176,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
273 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Kælder

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere