SENEST SET
FAVORITTER

Egegårdsvej 43, 2610 Rødovre

Lagerhal i Rødovre

473.960,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lars Westall
Telefon +45 2614 XX XX Se nummer
E-mail xx@cpherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: L0803202115LType : Lager & Produktion

Lager med rulleport, godt lysindfald og god beliggenhed i Rødovre

Lejemålet
Den kommende ledige lagerhal har adgang og sin egen rulleport ud mod parkeringspladsen på den sydlige side af ejendommen.

Hallen har et imponerende lysindfald fra de store vinduer, der løber i hele facadelængden under tagryggen og hallens ovenlysvinduer.

Loftshøjden er ca. 4 meter til laveste betonspær og ca. 5 meter til loftet.

Hallen har betongulve og loftet er beklædt med troldtekt, der sikrer en fornuftig akustik i hallen. Lokalerne opvarmes med kaloriferer –varmeventilatorer, der er placeret under hallens loft. Der er etableret sprinkleranlæg i hallen.

Der er i dag indrettet to større depoter og værkførerkontorer i den ene side af hallen, hvor der tillige findes vand og håndvask.

Toilet og badefaciliteter findes i dag i kælderen under nr. 41 på modsatte side af parkeringspladsen. Udlejer er parat til at investere og indrette toiletter med badefaciliteter i lejemålet, såfremt der aftales minimum 5 års uopsigelighed for lejer.

Lejemålet overtages ryddet og rengjort samt i funktions-dygtigstand og med den planindretning der er i dag. Lejer er berettiget til at indrette hallen i forhold til sit behov.

Lejemålet er velegnet til alt fra traditionel lageropbevaring, websale med afhentning eller til brug for en servicevirksomhed, der har brug for opbevaring af maskinel, biler eller andet serviceudstyr.Ejendommen
Ejendommen er beliggende i et roligt område med kort gåafstand fra shoppingcentret Rødovre Centrum og med god infrastruktur ca. 350 meter fra Tårnvej, som fører ud til Jyllingevej mod nord og Roskildevej mod syd. Motorring 3 ligger ca. 2.2 km fra ejendommen.

Der er flere busforbindelser til området med stoppesteder på bl.a. Tårnvej, så tilgængeligheden til ejendommen er i top. Der er gode parkeringsforhold på og tæt ved ejendommen.

Ejendommen er ejet af Topdanmark Ejendom, der driver ejendommen professionelt og ordentligt, hvilket gør, at ejendommen fremtræder ganske repræsentativt med sine røde teglstenfacader og store hvide vinduer under tagryggen.

Den ene af lagerhallerne benyttes i dag af Vester Kopi til et større kopi-og printcenter, mens Rødovre Kommune og Topdanmark Forsikring benytter de to andre haller.

I kontorejendommen på modsatte side af parkeringspladsen findes bl.a. et større revisionsfirma og Rødovre Kommunes hjemmepleje blandt lejerne.

Nærområdet er udlagt til boligområde, hvor nye hyggelige og pæne boligejendomme er under opførelse med grønne kiler til glæder for alle i nærområdet.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
383.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
473.960,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
39.497,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
680,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.610,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
130,-

Lokalet

Etage areal
697 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Betongulv
Betonspær
Toilet
Hall
Parkeringsforhold
Lager

Teknik

Sprinkleranlæg

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere