SENEST SET
FAVORITTER

Egegårdsvej 41, 2610 Rødovre

Kontorlejemål i Rødovre

651.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lars Westall
Telefon +45 2614 XX XX Se nummer
E-mail xx@cpherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: L1903202117L_41Type : Kontor

Lyst og imødekommende kontorlejemål med god beliggenhed i Rødovre

Lejemålet
Kontorlejemål beliggende i stueetagen i nr. 41 og har adgang via facaden mod parkeringspladsen og i gavlen. Lejemålet fremtræder meget imødekommende og har et godt indeklima med ventilation. Lejemålet er gennemlyst fra begge sider, hvilket sikrer et godt og lyst arbejdsmiljø for alle medarbejdere på kontoret.

Den nuværende bruger anvender døren i gavlen som hovedindgang til og har indrettet et større loungeområde i midten lokalerne, hvor husets brugere og gæster modtages.

En række større og mindre kontorer og mødelokaler er indrettet langs med begge facader. Et eller flere af disse kontorer/møderum kan lægges sammen, såfremt man ønsker større og mere åbne kontormiljøer.

Gangzonen, der løber fra ankomstområdet til et større loungeområde i den bagerste del af lejemålet, sikrer en naturlig sammenhæng mellem kontorene og mødelokalerne samt de to loungeområder. Depot-, teknik-, it-, kopi/printrum samt de tre toiletter, hvoraf den ene er med bad, er placeret i midten af lejemål med adgang fra gangzonen.

En større og meget imødekommende kantine med tekøkken er placeret i midten af lejemålet og har vinduer ud mod parkeringspladsen. Kantinen er også velegnet til større møder. Et separat tekøkken er placeret i forlængelse af kantinen og tilgås fra den bagerste lounge og gangzonen.

I kælderen under nr. 41 findes fælles omklædnings-og badefaciliteter, som frit kan benyttes.

Ejendommen
Kontorejendommen er beliggende i et roligt område med kort gåafstand fra shoppingcentret Rødovre Centrum og ca. 350 meter fra Tårnvej, som fører ud til Jyllingevej mod nord og Roskildevej mod syd. Motorring 3 ligger ca. 2.2 km fra ejendommen.

Der er flere busforbindelser til området med stoppesteder på bl.a. Tårnvej, så tilgængeligheden til ejendommen er i top. Der er gode parkeringsforhold på og tæt ved ejendommen.

Ejendommen er ejet af Topdanmark Ejendom, der driver ejendommen professionelt og ordentligt, hvilket gør, at ejendommen fremtræder ganske repræsentativt med sine teglstensfacader, hvide vinduer og røde tegltage.

Et større revisionsfirma og Rødovre Kommunes hjemmepleje er blandt de kontorlejere, der i dag holder til i ejendommen.

I lagerhallerne på modsatte side af parkeringspladsen har Vester Kopi et større kopi-og printcenter, ligesom Topdanmark Forsikring og Rødovre Kommune også findes blandt lejerne.

Nærområdet er udlagt til boligområde, hvor nye hyggelige og pæne boligejendomme er under opførelse med grønne kiler til glæde for alle i nærområdet.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
565.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
651.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
54.308,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
980,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.450,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
130,-

Lokalet

Etage areal
665 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Omklædning
Kantine
Tekøkken
Loungeområde
Møderum
Parkeringsforhold
Tegltag
Toiletter
Kontor

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere