SENEST SET
FAVORITTER

Bredevej 2A, 2830 Virum

1.711 m² velindrettet og sublimt kontorlejemål

2.410.910,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lars Westall
Telefon +45 2614 XX XX Se nummer
E-mail xx@cpherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: L0112202141LType : Kontor

Suveræn central beliggenhed tæt på Kongens Lyngby og DTU Science Park

Denne kvalitetsejendom er beliggende lige ud til Kongevejen med få minutters kørsel til Kongens Lyngby centrum samt motorvejsnettet til og fra København.

DTU Science Park (Danmark Tekniske Universitet) ligger i kort cykelafstand, hvilket betyder let adgang til rekruttering af arbejdskraft og den unge talentmasse inden for ingeniørfagene, techmiljøet samt de øvrige tekniske uddannelser.

Det er ingen tilfældighed, at ejendommen huser videnstunge internationale virksomheder som NNE, Immudex og Saxocom. Den centrale placering tæt på Microsoft Danmarks hovedsæde i Kongens Lyngby er endnu en årsag til, at mange IT-virksomheder er beliggende i området og på Bredevej 2.

Ejendommen ligger i gåafstand fra S-tog og Nærumbanen, der kører direkte til Kongens Lyngby Centrum. Busforbindelser findes tillige udenfor ejendommen.


Denne multibrugerejendom fremstår imødekommende og præsentabel med sin stilsikre skarpe arkitektur. Ejendommen er energioptimeret og har energimærke A2010.
Hovedindgangen i nr. 2A byder på et flot lyst og åbent ankomstareal i bygningens fulde højde. Stueetagen byder på et uformelt loungemiljø, hvorfra der er adgang til en stor lukket gårdhave samt til ejendommens fælles kantine og konferencelokaler.

Ejendommens fælles mødelokaler er beliggende på 1. sal, og lige udenfor hovedindgangen til dette udbudte kontorlejemål.

Den fælles kantine er stor og lys og råder over sit eget produktionskøkken og bageri, hvor alt mad bliver lavet fra bunden. Bageriet har endda sin egen konditor, så både medarbejdere og mødegæster sikres et højt gastronomisk niveau. I sommerhalvåret kan frokosten nydes udendørs i gårdhaven udenfor kantinen.

Bad og omklædningsfaciliteter findes i kælderen, så cyklende medarbejdere kan klæde om inden arbejdsdagen begynder.

Til dette lejemål høreret større kælderrum på 82 m², som nuværende bruger har udnyttet til motionsrum.


Kontorlejemålet udgør 1.575 m² og er beliggende på 1. sal ved ejendommens hovedindgang og er optimalt indrettet med mindre storrumsmiljøer behørigt adskilt af møderum, som sikrer både kontorets sammenhængskraft som mulighed for fordybelsen i de respektive medarbejdergrupper.

Kontoret er i dag indrettet til ca. 80 arbejdspladser med tilhørende mødelokaler, lounge, reception, serverrum samt toiletter.

Et dejligt stort loungemiljø med tekøkken er placeret central i lejemålet, hvor medarbejderne uformelt kan mødes på tværs i organisationen, og hvor vidensdeling kan finde sted over en kop kaffe.

Glasvæggene til mødelokalerne og storrumsmiljøerne sikrer et lyst og transparent arbejdsmiljø over alt i kontorlejemålet. Kontorlejemålet råder over køl- og ventilation, der sikrer et behageligt indeklima på arbejdspladserne og i mødelokalerne.

Til lejemålet hører et depotrum i kælderen på 54 m² samt et større kælderlokale på 82 m², som nuværende lejer har indrettet til motionsrum for sine ansatte.

Forslag til anvendelse

Hovedsæde
Multibrugerejendom

Økonomi

Årlig leje
1.854.835,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.410.910,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
200.909,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.409,-
Årlige driftsudgifter kr.
556.075,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
325,-

Lokalet

Etage areal
1711 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Gårdhave
Kantine
Kælderrum
Tekøkken
Lounge
Motionsrum
Møderum
Omklædningsfaciliteter
Reception
Toiletter

Teknik

Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere