SENEST SET
FAVORITTER

Lyngby Hovedgade 49B, 2800 Kongens Lyngby

Kontor til leje i Kgs. Lyngby

425.171,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70183Type : Kontor

Lyst og indbydende med fælles tagterrasse - Attraktiv beliggenhed midt i Lyngbys forretningsliv - Mulighed for leje af p-pladser

Området:
Med denne attraktive adresse er I havnet midt i Lyngby, hvor forretninger, cafér og spisesteder tiltrækker mange besøgende dagen igennem. Her kan man både handle i specialforretninger og gå en tur i Magasin, der blot ligger få hundrede meter fra kontorlejemålet. I dette kvarter er der altså rig mulighed for at hente god kaffe og finde noget lækkert til frokostpausen, mens kontorlokalerne på første sal befinder sig let hævet over det hele i mere rolige omgivelser. Den offentlige transport i området består af bus og s-tog, og der er kun 200 meter til Lyngby station, hvor begge transportmidler kan benyttes. Det er således nemt at finde frem til lejemålet som fodgænger, mens det også er ligetil at ankomme i bil via motorvejsnettet. Mulighed for leje af p-pladser i p-hus nær ejendommen til 775 kr. pr. plads pr. måned + moms.

Ejendommen:
Den velholdte bygning giver et godt førstehåndsindtryk fra gaden, hvor den er en del af et behageligt nærmiljø med brosten og høje træer. Ejendommen er fra 2012, og den er opført i en moderne, men enkel arkitektur, der passer godt ind i bybilledet. En elevator fører op til første sal, og der hører en fælles tagterrasse til lejemålet, hvor det vil være oplagt at tage en pause fra arbejdet i ny og næ. Området er stort, og der vil være masser af plads til at indrette forskellige områder med siddepladser, hvor man helt ugeneret kan tage en snak over en kop kaffe.

Lejemålet:
Lokalerne fremstår i god stand med trægulve og hvide vægge, og der er i alt fire kontorlokaler af forskellig størrelse. Flere af dem er også indrettet med glasvægge, så udtrykket er moderne og åbent. Overalt bliver I mødt af en lys og behagelig atmosfære; det gælder også i køkkenet, der er holdt i et tidløst design med hvide fronter - her er der direkte udgang til tagterrassen. Desuden består kontorlejemålet af gangarealer og en entre med indbygget skab, mens de gode toiletfaciliteter inkluderer et badeværelse og et toilet.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
329.150,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
425.171,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.431,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.873,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.021,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
423,-

Lokalet

Etage areal
227 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
P-plads
Trægulve
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere