SENEST SET
FAVORITTER

Nymøllevej 85, 2800 Kongens Lyngby

Præsentalbelt og arkitekttegnet domicil

14.960.469,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KLKK90178Type : Kontor

EJENDOMMEN:. Ejendommen er oprindeligt opført i 1978 og 1981. Den består af to bygninger fordelt på i alt 5 bygningsafsnit og

EJENDOMMEN:
Ejendommen er oprindeligt opført i 1978 og 1981. Den består af to bygninger fordelt på i alt 5 bygningsafsnit og alle i to etager med fuld kælder der flere steder er fritlagt. De 2 hovedbygninger er forbundet med en glasgang samt via gang i kælderen. De ledige arealer andrager i alt 10.709 m². Udenomsarealerne er grønne og velholdte – og der er mange gratis p-pladser på ejendommen. Det er blevet besluttet at ejendommen skal energioptimeres. I den forbindelse bliver samtlige vinduer skiftet.
 
Lyngby er en attraktiv by at placere sin virksomhed i: Dong, BRF Kredit, NNE Pharmaplan, COWI og Danica Pension er blot nogle eksempler herpå og senest har Novozymes, Microsoft og Mærsk Drilling også valgt at placere deres domiciler i Lyngby. Byen byder endvidere på attraktive uddannelsesinstitutioner herunder DTU og Lyngby Uddannelsescenter, således er virksomhederne tæt på de nyuddannede kandidater hvilket ofte er afgørende for valg af en virksomheds placering.
 
LEJEMÅL:
Præsentabel indgang og stort receptionsmiljø med arkitektonisk flot glasgang, der forbinder de to bygninger.   Ejendommen består af kælder-, stueplan og 1. sal. I kælderen finder man lys og rummelig kantine samt flere kontorer med fint lysindfald. Her er også god mulighed for indretning af mødelokaler. Ligeledes findes i kælderen flere depotrum yderst velegnede til arkiv mm. Flere gode baderumsfaciliteter samt toiletter. Stueplan og 1. sal består primært af kontormiljø samt mødelokaler.   Kontormiljøerne kan både være åbne eller deles med skillevægge af glas. Det er også muligt at bibeholde enkelte cellekontorer. Mulighederne er mange. Lejemålet kan derved indrettes effektivt og målrettet den enkelte lejers ønske og behov.   Bygningerne indrettes som domicilejendom reception, kantine og mødelokaler i samarbejde med lejer. Alle faciliteter vil fremstå moderne og yderst præsentable. Faciliteter der vil imødekomme en hver virksomheds behov og ønsker om kvalitet og tilgængelighed. Indretningen, kvaliteten, mulighederne og beliggenheden vil være attraktiv for tiltrækning af medarbejdere.  
  • Let tilgængeligt – nær Ravnholm lokalstation og afkørsel 15 på Helsingørmotorvejen.
  • Kommende letbane i området.
  • Overtages nyindrettet, lyst og moderne med åben og effektiv indretning.
  • Gode skiltemuligheder mod Nymøllevej.
  • I vækstbyen Lyngby – nær DTU.
  • Mange store og anerkendte virksomheder har allerede placeret sig i Lyngby.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
11.779.896,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
14.960.469,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
1.246.706,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.397,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.180.573,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
297,-

Lokalet

Etage areal
10709 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
35371 m²

Faciliteter

Arkiv
Kantine
Kælder
P-plads
Reception
Skillevægge
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere