SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanepladsen 10, 2800 Kongens Lyngby

Butik med kælder til leje i Kgs. Lyngby

315.252,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 33202-2011Type : Detailhandel/butik

Lyse butikslokaler med et hav af muligheder - Ideelt beliggende nær bus, tog og motorvej - Gode parkeringsmuligheder

Området:
På denne adresse får I beliggenhed for alle pengene! I hjertet af Kongens Lyngby får I hver dag selskab af et højt antal besøgende, mens I også fra adressen er nær alskens transportmuligheder. Her har I kun 40 meter til busforbindelser, mens stationen lokker med s-toge og regionaltoge blot 100 meter fra adressen. Herudover kobler I ubesværet ind på motorvejen, mens det omkring jer vrimler med indkøbsmuligheder, spisesteder og gode take away-muligheder. Et stenkast fra adressen giver Lyngby Sø og Slotshaven hertil muligheder for en naturskøn frokostpause i det fri.

Ejendommen:
Den lyse ejendom huser allerede nu butikker, fitnesscenter, frisør og meget mere, hvorfor I her er sikret en god synlighed og et højt antal besøgende på daglig basis. Omkring jer er der etableret gode parkeringsmuligheder, hvad end man er i bil eller på cykel. Ejendommens vinduespartier virker tillokkende for de forbipasserende samtidig med, at de bidrager til et godt lysindfald i lokalerne. Her venter jer alle muligheder for at tilpasse lejemålet til jeres specifikke ønsker og behov.

Lejemålet:
Med beliggenheden på plads haster vi videre ind i de mulighedsrige lokaler. Her finder sollyset nemt vej ind gennem de aflange højtplacerede vinduer, mens de store gulv-til-loft vinduer virker inviterende for de forbipasserende ude på gaden. Her er der også højt til loftet og plads til at tænke ud af boksen! Det gælder også i forhold til indretningen - her venter jer nemlig et utal af muligheder for at tilpasse lejemålet efter jeres præcise behov og ønsker. Her er der i stueplan mulighed for etablere et køkken til servering af kold mad. Køkkenet ligger i åben forbindelse til et lyst butikslokale, og her er der mulighed for at etablere en glasfacade i hele gavlen ud mod Jernbanepladsen, hvilket vil give jer et større lysindfald samt en bedre synlighed i forhold til de forbipasserende ude på gaden. I kælderen forefindes desuden to fine toiletter, der giver personalet såvel som kunderne optimale forhold på adressen.

Forslag til anvendelse

Take away
Frisør
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
276.696,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
315.252,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.271,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.919,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.556,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
357,-

Lokalet

Etage areal
108 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasfacade
Kælder
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere