SENEST SET
FAVORITTER

Baldershøj 26B, 2635 Ishøj

Særdeles flotte kontorlokaler

142.259,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 874222Type : Kontor

Istandsat i høj kvalitet med gode parkeringsforhold samt beliggende i den etablerede del af et erhvervsområde i udvikling

Kontorlokalerne fremstår i særdeles god stand og er udført i gode materialer - blandt andet eksklusive lette glasskillevægge samt en "hide away"-løsning fra Svane, der giver spisekøkkenet en dobbeltfunktion som et flot ekstra mødelokale.

Ejendommen er opført i 1996 og er løbende vedligeholdt så den fremstår indbydende og kundevenlig - udenomsarealet er ligeledes blevet renoveret her for nyligt. Lejemålet har ligeledes har gode frie parkeringsforhold.

Ejendommen er beliggende på en stikvej til Vejlåvej, et område, hvor der både er industrivirksomheder og mere kontorprægede virksomheder. Langs området mod syd ligger åbne landskaber og mod vest et område der grænser op mod jernbanen. Området er er velforbundet med motorvejsnetværket, hvor både Køge Bugt Motorvejen, Motorring 3 og Motorring 4 kan nås inden for en kort rækkevidde, hvilket muliggør let adgang til og fra ejendommen. Vejleåvej er desuden via Ishøj Stationsvej forbundet med Gammel Køge Landevej, der fungerer som indfaldsvej til København, og dermed yderligere understøtter tilgængeligheden til ejendommen. Ejendommen ligger endvidere en kort cykeltur fra Ishøj Station, der betjener S-togslinjerne A og E samt flere buslinjer, hvorfor beliggenheden er særdeles velforbundet med offentlige transportmuligheder. Blandt andet kan Københavns Hovedbanegård, og dermed også det københavnske metronetværk, nås på blot 17 minutter, hvorfor pendlertiderne til og fra København med det offentlige er minimal. Når metrolinjen M4 åbner i 2024 vil Ishøj Station være blot et stop - 9 minutters rejsetid - fra det københavnske metronetværk ved omstigning på Ny Ellebjerg Station, hvorfor ejendommen er lettilgængelig i både bil samt alle tilgængelige former for offentlig transport. Områdets infrastruktur vil yderligere blive opgraderet i 2025 med åbningen af Hovedstadens Letbane, der over 28 kilometer vil strække sig langs Ring 3 mellem Lyngby og Ishøj, og forbinde Storkøbenhavn så man let og ubesværet kan rejse på tværs af omegnskommunerne i tog uden at skulle ind forbi København.

Økonomi

Årlig leje
116.150,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
142.259,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.855,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
704,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.109,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
129,-

Lokalet

Etage areal
202 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4000 m²

Faciliteter

Glasskillevægge
Mødelokale
Parkeringsforhold

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere