SENEST SET
FAVORITTER

Vojensvej 11, 2610 Rødovre

Pænt og lyst kontorlejemål

300.240,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 843212Type : Kontor

Central beliggenhed - få minutters gang til S-tog

Lejemålet:
Lejemålet er bestående af 259m² kontor i ejendommens parterre. Kontorlokalerne fremstår i meget flot og tidsvarende stand. De gennemlyste lokaler er indrettet med pæne koksgrå gulvtæpper, lette skillevægge i glas og byder på en lofthøjde på 2,75 meter.

Ejendommen
Kontorejendommen er opført i 1943, og fremstår i røde mursten og store sprossevinduer som områdets pæneste erhvervsejendom. Ejendommen blev opført til anvendelse som fabrik, men blev i 2008 totalrenoveret samt konverteret til kontorejendom, og fremstår i dag med moderne, højloftede kontorfaciliteter med godt ly-sindfald. Både på ejendommens facade mod Vojensvej samt bag ejendommen er et større indgangsparti, der er suppleret af yderligere indgangsmuligheder på alle ejendommens facader, der vender væk fra Vojensvej. . Hovedejendommen er opdelt i hævet stueeta-ge samt underetage, hvis fire lejemål alle fremstår som moderne højloftede kontorfaciliteter med godt lysindfald. Bag hovedejendommen er ejendommens to lagerlejemål beliggende.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et attraktivt, stations-nært område under udvikling på grænsen mellem Hvidovre og Rødovre Kommune. Særligt nærheden til Hvidovre Station gør e-jendommens beliggenhed optimal, da ansatte samt besøgende let kan komme til og fra ejendommen via sta-tionens mange togafgange, der servicerer S-togslinjen B. Linje B strækker sig fra Farum Station til Høje Taastrup Station via Københavns Hovedbanegård, hvorfor Hvid-ovre Station tilbyder fremragende transportmuligheder på tværs af Storkøbenhavn såvel som i de københavnske bydele, hvor passagerer kan tilkoble sig Københavns metronetværk på Københavns Hovedbanegård.
Ejendommen har gode parkeringsforhold, der med af-sæt i ejendommens gode beliggenhed nær indfaldsve-jen Roskildevej og Holbækmotorvejen medvirker til, at ejendommens tilgængelighed i bil er optimal. Belig-genheden nær København samt en række tætbefolke- kommuner i hovedstadsområdet medvirker til, at der inden for en radius på 30 minutters kørsel i bil fra ejendommen er bosat 815.000 personer i den danske arbejdsstyrke, hvilket svarer til ca. 58 % af Region Ho-vedstaden og Region Sjællands kombinerede arbejds-styrke eller ca. 27 % af hele Danmarks arbejdsstyrke, hvilket fremhæver ejendommens optimale beliggen-hed i forhold til tilgængeligheden af arbejdskraft og dermed attraktivitet for virksomheder.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
246.050,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
300.240,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.020,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.159,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.190,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
209,-

Lokalet

Etage areal
259 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3837 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsforhold
Skillevægge
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere