SENEST SET
FAVORITTER

Vojensvej 11, 2610 Rødovre

Pæne kontorer med tilhørende lager

379.840,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 808212Type : Kontor

Central beliggenhed - få minutters gang til S-tog

Central beliggenhed - få minutters gang til S-tog

Lejemålet:
Lejemålet er bestående af 259m² særdeles flotte kontorlokaler i hovedejendommen samt 199m² lager i selvstændigt baghus. Kontorlokalerne fremstår i meget flot og tidssvarende stand. De gennemlyste lokaler er indrettet med pæne koksgrå gulvtæpper, lette skillevægge i glas og byder på en loftshøjde på 2,75 meter. Lagerlokalerne, som er beliggende i baghuset bag ejendommen, har gode adgangsforhold via to dobbelte døre i terrænniveau. Lagerlokalerne er delvist isolerede men uden varmekilde.
Ejendommen:
Kontorejendommen er opført i 1943, og fremstår i røde mursten og store sprossevinduer som områdets pæneste erhvervsejendom. Ejendommen blev opført til anvendelse som fabrik, men blev i 2008 totalrenoveret samt konverteret til kontorejendom, og fremstår i dag med moderne, højloftede kontorfaciliteter med godt lysindfald. Både på ejendommens facade mod Vojensvej samt bag ejendommen er et større indgangsparti, der er suppleret af yderligere indgangsmuligheder på alle ejendommens facader, der vender væk fra Vojensvej. Hovedejendommen er opdelt i hævet stueetage samt underetage, hvis fire lejemål alle fremstår som moderne højloftede kontorfaciliteter med godt lysindfald. Bag hovedejendommen er ejendommens to lagerlejemål beliggende.
Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i et attraktivt, stationsnært område under udvikling på grænsen mellem Hvidovre og Rødovre Kommune. Særligt nærheden til Hvidovre Station gør ejendommens beliggenhed optimal, da ansatte samt besøgende let kan komme til og fra ejendommen via de mange togafgange, der serviceres af S-togslinjen B. Linje B strækker sig fra Farum Station til Høje Taastrup Station via Københavns Hovedbanegård, hvorfor Hvidovre Station tilbyder gode transportmuligheder på tværs af Storkøbenhavn såvel som i de københavnske bydele, hvor passagerer kan tilkoble sig Københavns metronetværk på Københavns Hovedbanegård. Ejendommen har gode parkeringsforhold, der med afsæt i ejendommens gode beliggenhed nær indfaldsvejen Roskildevej og Holbækmotorvejen medvirker til, at ejendommens tilgængelighed i bil er optimal. Beliggenheden nær København samt en række tætbefolkede kommuner i hovedstadsområdet medvirker til, at der inden for en radius på 30 minutters kørsel i bil fra ejendommen er bosat 815.000 personer i den danske arbejdsstyrke, hvilket svarer til ca. 58 % af Region Hovedstaden og Region Sjællands kombinerede arbejdsstyrke eller ca. 27 % af hele Danmarks arbejdsstyrke, hvilket fremhæver ejendommens optimale beliggenhed i forhold til tilgængeligheden af arbejdskraft og dermed attraktivitet for virksomheder.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
325.650,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
379.840,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
31.653,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
829,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.190,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
118,-

Lokalet

Etage areal
458 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsforhold
Skillevægge
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere