SENEST SET
FAVORITTER

Litauen Alle 13, 2630 Taastrup

Copenhagen Markets - Nordeuropas største engrosmarked

3.593.216,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570046Type : Lager & Produktion

Nordeuropas største markedsplads og distributionscenter for frugt/grønt, blomster/tilbehør og andre relaterede fødevarer

Alle lejemål er i modulære bygninger, som har en struktur, der tillader en høj grad af fleksibilitet.
Der findes lejemål i tre forskellige haller, hvorfor der er stor fleksibilitet ift. hvor jeres forretning vil kunne passe bedst ind. Der er til stort set alle lejemål god adgang via porte og ramper.
Der er ligeledes muligheder for at opsætte egne kølerum, lave indskudte dæk, eller lave mindre kontor. Uanset behovet for indretning, så kan der findes gode løsning hos Cph Markets.
Der findes i dag både de mere klassiske stadeholdere, men også virksomheder som Frugtkurven, der hver dag leverer frisk frugt direkte til danske virksomheder.
Mellem hallerne er der parkeringspladser til vare- og personbiler, samt færdselsarealer, således de handlende kan færdes mellem bygningerne. Ved indgangen til hallerne er der monteret et bomsystem, der sikrer, at uvedkommende ikke kommer ind på arealet.
For at bevare sikkerheden i området er hele området lukket af med hegn og en portvagt.

Historie
Efter mere end et halvt århundrede i Valby, var Grønttorvets vækstmuligheder udtømte og der var brug for mere plads, bedre logistik og moderne servicefaciliteter. Så på en ekstraordinær generalforsamling 26. juni 2013, besluttede 127 medlemsvirksomheder (cirka 93%) i Grønttorvet i København at opføre Nordeuropas største markedsplads og distributionscenter for frugt/grønt, blomster/tilbehør og andre relaterede fødevarer - Copenhagen Markets, i Høje-Taastrup Transportcenter.

Nordeuropas største og mest dynamiske markedsplads for frugt, grønt og blomster
Copenhagen Markets er en stor, dynamisk engros markedsplads for frugt og grønt, blomster og andre relaterede fødevarer som fx kød, fisk og tilbehør. Markedspladsen imødekommer alle krav, som detailhandel og foodservice-sektoren stiller til transport, opbevaring og salg.

Inspiration fra verdens førende markeder
Inspirationen til at udvikle Copenhagen Markets kom fra førende internationale markeder som Rungis i Paris, FrischeZentrum i Frankfurt og C.A.R. i Rom, hvor man med succes har samlet et bredt spektrum af friske fødevareprodukter under samme tag, samtidig med at man flyttede torvene ud fra bykernen.

Fødevare- og blomstertorvene vokser
Alene de små 100 europæiske medlemstorve i brancheorganisationen WUWM - World Union of Wholesale Markets, som Copenhagen Market Grønttorvet er medlem af, beskæftiger over 110.000 medarbejdere, og de har en årlig omsætning på over 300 mia. kr., hvilket svarer til ca. 40 procent af den samlede omsætning af frugt og grønt i Europa. Størst vækst har de torve, som har hele sortimentet af fødevarer og blomster under samme tag.

Synergi - vi tjener mere sammen
Der er mange grunde til at sælge dine råvarer på Copenhagen Markets.
Heraf kan nævnes:

Du kan sælge mere
Du kan spare omkostninger
Du kan få en bedre kvalitet

Basislejen for alle lejemål er 750 - 850 kr./m2.

Basisleje à 750 kr./m2 gælder for lejemål over 500 m2.
Basisleje à 850 kr./m2 gælder for lejemål under 500 m2.

Såfremt lejer ønsker en bindingstid på minimum 5 år, opnår lejer en lejerabat. Lejerabattens størrelse afhænger af bindingstiden og kan drøftes med ejendomsmægler.

Forslag til anvendelse

Distributionscenter

Økonomi

Årlig leje
2.904.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.593.216,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
299.435,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
928,-
Årlige driftsudgifter kr.
689.216,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
178,-

Lokalet

Etage areal
3872 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
223541 m²

Faciliteter

Hall
Parkeringsplads
Port
Kontor

Teknik

Kølerum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere