SENEST SET
FAVORITTER

Taastrup Hovedgade 50, 2630 Taastrup

Spændende lejemål til kontor eller klinik

112.350,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8871Type : Kontor

Spændende lejemål til kontor eller klinik midt på Taastrup Hovedgade

Dette store og lyse lejemål befinder sig helt centralt på Taastrup Hovedgade. Lejemålet er oplagt til f.eks. kontor eller klinik og er i rigtig god stand, og det er ledigt pr. 01-01-2023, hvor man kan flytte direkte ind.

Lejemålet består af et stort, regulært kontorlokale med to tilstødende mindre rum, og alle arealer fremstår lyse og indretningsvenlige. I det store rum er der fire store vinduespartier mod nord, så der er et rigtig godt lysindfald, uden at solen generer, hvor det er oplagt at have salgsareal og venteværelse eller storrumskontor for firmaets medarbejdere. Hjørnelokalet er ligeledes lyst og har vinduer orienteret mod nord og vest, mens det sidste har vindue mod vest. Overalt er der pæne gulve, hvide vægge og integreret loftslys, og lokalerne placerer sig i en meget veldrevet ejendom og er beliggende på anden etage.

Beliggenheden på Taastrup Hovedgade er for dem, der ønsker erhvervslokaler på en central adresse tæt på byliv, kollektiv trafik og motorvejsnettet. Her er man tæt på indkøbscentret Taastrup Torv og områdets mange dagligvarebutikker. Selve hovedgaden bugner af caféer, restauranter og butikker, mens den fører næsten direkte hen til Taastrup St., der ligger under 300 meter fra hoveddøren. Mens der fra stationen er S-tog mod København (en tur, der tager en halv time), er der også buslinjer mod de omkringliggende byer. Der er lige over en kilometer til motorvejs til- og afkørsel, 1,5 kilometer til IKEA og to kilometer til City 2.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
112.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
112.350,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.363,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.040,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
108 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Storrumskontor
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere