SENEST SET
FAVORITTER

Taastrup Hovedgade 64, 2630 Taastrup

Istandsat kliniklejmål på 130 m2

102.781,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7070 XX XX Se nummer
E-mail xx@2-c.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5035-22Type : Kontor

- stationsnært med bedste beliggenhed midt på Taastrup hovedgade

Tæt på Taastrup Station, midt på den bedste del af Taastrup Hovedgade, udlejes 130 m2 stort og super flot istandsat lejemål til klinik eller kontor.

Ejendommen, som har ligget på Taastrup Hovedgade i næsten 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, og har en gang været en stor møbelforretning, derfra stammer den brede trappe, som fører op til første sal, hvor lejemålet er beliggende.

Ejendommens lejere har typisk boet i ejendommen igennem mange år, hvilket har skabt en stabil lejerkreds. Den hidtidige lejer har smagfuldt istandsat lejemålet i sin helhed, så det fremstår meget indbydende, lyst og super flot.

I ejendommen findes i øvrigt en af Taastrup Hovedgades ældste frisørsaloner og nabolejemålet på 1. sal blev tidligere i år indrettet som et mindre kontorfællesskab, hvor der i dag arbejder virksomheder indenfor digital markedsføring, forsikringsmægler og et ejendomsselskab.

Lejemålet fremstår indbydende, lyst med vinduer ud imod Fredensvej og er i dag indrettet som moderne klinik, med følgende indretning:

Flot entre/modtagerværelse, med mindre reception og venteværelse, med adgang til stort lyst rum med negleklinik, herfra adgang til større behandlerrum, hvor den ene væg er med vinduer, så rummet fremstår meget lyst og venligt. Yderligere er der fordelingsgang, med adgang til yderligere mindre behandlerrum og adgang til mindre åben kontor, og pæn stor og lys frokoststue, hertil omklædningsrum, og 2 toiletter. Og til at sætte prikket over i'et, er der også udendørs mindre terrasse, hvor pauser og frokost kan nydes ugenert.

Lejemålet er fleksibelt, i det flere af væggene kan fjernes, således at lejemålet overordnet kan indrettes efter lejers ønsker - evt. udgifter til dette aftales nærmere.

Det er vores vurdering, at der kan etableres 5-6 arbejdspladser i lejemålet, som også egner sig til undervisning (køreskole) eller kontor formål.

Med de ca. 250 meter til Taastrup Torv og stationen, masser af parkeringspladser i området samt relativt tæt på Roskildevej og motorvejsnettet, ligger ejendommen meget centralt i Taastrup.

Velkommen til Taastrup Hovedgade 64, 1. tv.

Forslag til anvendelse

Behandlerrum
Kontor
Klinik
Kontorfællesskab
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
98.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
102.781,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.565,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
791,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.981,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
31,-

Lokalet

Etage areal
130 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
394 m²

Faciliteter

Frokost
Omklædningsrum
Parkeringsplads
Reception
Terrasse
Toiletter
Kontor

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere